Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması - Son Dakika
Güncel

Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Bafra'da tören düzenlendi.

20.09.2016 13:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni eğitim öğretim yılının başlaması dolayısıyla Bafra'da tören düzenlendi.

AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, Bafra İmam Hatip Ortaokulu bahçesinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, eğitim öğretimde okulun bir insanın hayat standartlarını yükseltmeye yeterli olmadığını, burada sadece bireylere sorumluluk ve görevlerinin öğretildiğini söyledi.

Türkiye'nin 15 Temmuz FETÖ'nün darbe girişiminde uçurumun kıyısından döndüğünü vurgulayan Milletvekili Kırcalı, "Asker kalıbına girmiş gözü dönmüş teröristler, ülkemizin seçilmiş hükümetini, Cumhurbaşkanını, Başbakanını illegal yolla devirmek için darbe girişiminde bulundu. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımızın ve halkımızın dik duruşuyla bu belayı defettik." dedi.

Kırcalı, öğrencilerden 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşabilecek şekilde çalışmalarını isteyerek, "15 Temmuz'da gördük ki daha fazla çalışmamız gerekiyor. Kim hangi makamda, hangi mevkide duruyorsa daha fazla çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ise, yeni ders yılının öğrencilere hayırlı olmasını temenni ederek, "Ülkemiz 15 Temmuz gecesi büyük bir ihanete uğramıştır. Milletimiz, birlik içinde tek yumruk olması ile buna 'dur' demeyi başarmıştır. Bu vesile ile 15 Temmuz şehitlerini ve bu vatan için şehit olanları rahmetle anıyorum." ifadesini kullandı.

Öte yadan, yeni eğitim öğretim yılında ilçede, 92 okulda 25 binin üzerindeki öğrenciye bin 800 öğretmenin ders vereceği bildirildi.

Tören, halk oyunları ve güreş gösterilerinin ardından sona erdi.

Törene, Bafra Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu da, Belediye Başkanı Zihni Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit ile daire amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Yeni Eğitim Öğretim Yılının Başlaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement