Yeni Evlenecek Çiftlere Dans Kursu - Son Dakika
Güncel

Yeni Evlenecek Çiftlere Dans Kursu

Yeni Evlenecek Çiftlere Dans Kursu

Eskişehir’de faaliyet gösteren bir kurs merkezi, yeni evlenecek çiftlere dans kursu vererek düğün ve nişan törenlerine hazırlıyor.

27.07.2015 12:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'de faaliyet gösteren bir kurs merkezi, yeni evlenecek çiftlere dans kursu vererek düğün ve nişan törenlerine hazırlıyor.

Çiftlerin en özel günlerinde daha güzel dans edebilmeleri için açılan kursa rağbet büyük. Evliliğe ilk adımını atacak olan çiftler, günler öncesinden kursa gelerek ders almaya başlıyor. Düğün ve nişanlarında çalacak olan şarkılar eşliğinde ders gören çiftler, heyecanlarını da yenmeye çalışıyor. Dans öğretmeni Erkan Akın, 2008 yılından itibaren düğün dansları ile ilgilendiklerini söyledi. Çiftlerin düğün öncesinde kendilerine gelerek ders almaya başladıklarını anlatan Akın, "Zeybek, çiftetelli ve kendi istedikleri müziklerle birlikte çıkış ve giriş koreografilerini yapmaktayız" dedi.

"HIZLANDIRILMIŞ DERSLERLE YARDIMCI OLUYORUZ"

Düğün salonlarında provalar da yaptıklarını belirten Akın, çiftlerin özel günlerini dans öğrenerek daha güzel hale getirmeye çalıştıklarını dile getirdi. Hızlandırılmış olarak dans dersi verdiklerinden bahseden Akın, "2 ve 3 ay öncesinden ya da kendileri ne kadar zaman ayırdıysalar, hızlandırılmış olarak kendilerine yardımcı olmaktayız. Bu ölçüde de düğün dansı programlarımızı yerli ya da yabancı müziklerle birlikte yapmaktayız. Yapmış olduğumuz bu danslar içerisinde 4-5 tane dans ya da tarlatanlı çalışmalarla hizmet vermekteyiz. Halen de devam etmekteyiz. Yaz sezonu çok yoğun olmakta. Kış sezonunda da yaza hazırlıklarımız olmakta, ama nisan ayından itibaren de yaklaşık eylül ayına kadar sıcak aylarda düğün sezonuna kadar hizmet vermekteyiz" şeklinde konuştu.

"NİŞANDAN SONRA DÜĞÜN İÇİN DE DERS ALACAĞIZ"

Düğün dansı derslerine katılan ve nişanlanmaya hazırlanan çift Buse Uyumaz ile Önder Özel ise, giriş ve Harmadalı derslerini seçtiklerini söyledi. Nişan için derslere katıldıklarını anlatan Önder Özel, "İleride düğünümüzde ve çok daha güzel organizasyonlarda bulunacağız inşallah. 1,5 aydır buradayız. Yaklaşık olarak 2 ay kaldı nişanımıza, bir an önce yetiştirmeye çalışıyoruz. Düğünümüz biraz daha ileri zamanda olacağı için nişandan sonra tekrar organizasyona başlayacağız" diye konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Evlenecek Çiftlere Dans Kursu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement