Yeni Evli Çiftin Evine Giren Hırsız Tüm Takıları Çaldı - Son Dakika
Güncel

Yeni Evli Çiftin Evine Giren Hırsız Tüm Takıları Çaldı

Yeni Evli Çiftin Evine Giren Hırsız Tüm Takıları Çaldı

Mersin'de yeni evli çiftin evine giren hırsız veya hırsızlar, düğünde takılan takıları alarak kayıplara karıştı.

04.03.2015 10:53  Güncelleme: 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Bozyazı ilçesinde Sıcakyurt Mahallesi'nde yeni evli çiftin evine giren hırsız veya hırsızlar, düğünde takılan takıları alarak kayıplara karıştı.

ZİYNET EŞYALARINI YERİNDE BULAMADI

Yeni evlenen Ali-Nevin Çetin çifti, Pazar günü gündüz saatlerinde alışveriş yapmak üzere evden ayrıldı. Çarşıda alışveriş yaptıktan sonra eve dönen çift, ziynet eşyalarının yerinde olmadığını fark etti. Çiftin yardım istemesi ile olay yerine gelen polis ekipleri, olay yerinde çalışma yaptı. Ziynet eşyalarının bulunduğu yerde parmak izi çalışması yapan ekipler, hırsız veya hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

"GETİR SAKLAYALIM" DEDİ AMA...

Olayı anlatan Ali Çetin, çarşıda 2 saat gibi bir zaman geçirdiklerini ifade ederek, "Ne olduysa 2 saatlik zaman süresi içerisinde oldu. Bizim evde olmadığımızı bilen biri veya birilerinin yaptığına inanıyoruz. Evin dış ve iç kapısında bir zorlama yok. Kapı açılarak eve girilmiş. Ziynet eşyalarımızı yatak odasında gardırobun içine koymuştuk. Eve geldiğimizde eşime takıları getir kutunun içerisine koyup saklayalım dedim. Baktık takılar yok. Alan eliyle koymuş gibi alıp gitmiş. Polise haber verdik, gelip inceleme yaptılar. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Gerçekten mağdur olduk" dedi.

HAYALLERİ YIKILDI

Umut ve hayallerini ziynet eşyalarının satışında elde edecekleri paraya bağladıklarını vurgulayan Çetin, "Eşimle severek evlendik. Eşimi kaçırdım. Benim ve ailemin maddi durumu elverişli olmadığından dolayı düğün yapamadık. 3 ay bekledik. 3 ay sonunda hısım akrabanın yardımı ile düğün yapmaya karar verdik. Düğünde takılan ziynet eşyalarını satarak aldığımız borçları ödemeyi geriye kalan para ileride yatırım yapmayı düşünüyorduk. Şimdi ne yapacağız. Borçlarımızı nasıl ödeyeceğiz" diye konuştu.

"ÇARESİZ KALDIK"

Sürekli bir işinin olmadığını, oturdukları evin kira olduğunu söyleyen Çetin, "Babam orman kesim işinde çalışıyor. Ben de babamla birlikte orman kesim işine gitmekteyim. Sürekli iş olmuyor. Ev kira. Çaresiz kaldım. Ziynet eşyalarımın toplam değeri yaklaşık 16 bin lira civarındaydı. Umarız polisler biran önce ziynet eşyamızı çalanları yakalar" şeklinde konuştu.

ANNEDEN HIRSIZA, 'TAKILARI GERİ GETİR' ÇAĞRISI

Ali Çetin'in annesi Emine Çetin ise ziynet eşyasını çalanlara seslenerek, "Biraz vicdanınız varsa yavrularımın takılarını geri getirin. Zorluklar içerisinde yavrumun düğününü yaptık. Böbrek hastasıyım, hasta olmama rağmen çalışmaya giderek para biriktirip eş dosttan aldığımız borç ile yavrumun düğününü yaptık. Yavrularım boynu bükük kaldı. Allah korkusu ve vicdanınız varsa geri getirirsiniz. Bütün umudumuz polislerin bir an önce suçluları yakalaması" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Evli Çiftin Evine Giren Hırsız Tüm Takıları Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • bay doğru: İş yok, para yok, mülk yok, belliki utanma da yok bu acizlikle evlilik yapıyorlar. 1 yıl daha bekar dursa ölecek sanki. Düğünde takılan takılarmı sizin bütün geleceğiniz? onları da keriz gibi hırsızın ilk bakacağı yere koymuşlar 16 6 Yanıtla
  • bereli: uzaklarda arama kendinizi ve çevrenizi yoklayın belki bulursunuz. :. 9 1 Yanıtla
  • Cengizhan: Benimde başıma geldi ve bütün takıları çaldılar sonra gel de hırsızlık yqpanların ellerinin kesilmesini isteme 7 1 Yanıtla
  • GALATASARAY : Nasil yicekler oo paralari vicdansizlar 8 0 Yanıtla
  • Doğrucu: Damat kendi calmıştır orası mersın 7 1 Yanıtla
  • Ferhat: Geçmiş olsun. Üstüne soğuk su için ve rahatlayin zira hırsız bulunması imkansız bulunsada eşyalar gelmez. Evine giren hırsızlık olayı için gelen polis aynen böyle konuştu. 7 1 Yanıtla
  • by meçhul: günahını almak istemem ama gelini gözüm tutmadı çifte sorguya almak lazım 6 1 Yanıtla
  • harun tan: Kizin annesi calmistir, , , , kiz biraz ana kuzusu ise herseyi yaptirir 0 3 Yanıtla
  • muratt: Yazık tabi. Ama hırsız a kol kanat geriyor devletimiz. Ortada bir Ekosistem var.hırsız kaç polis yakala savcı serbest bırak. Sonrada adalet ten bahset.geçin bunları, büyük koltukların küçük insanları. ... 2 0 Yanıtla
  • Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü
    08:00 Halep'te Hava Saldırısında 40 Kişi Öldü

    Suriye'nin Halep kentinde gerçekleşen hava saldırısında 40'a yakın kişi hayatını kaybetti. Suriye hükümeti saldırıyı İsrail'e bağladı. Saldırıda sivillerin yanı sıra 5 Hizbullah üyesinin de öldüğü belirtiliyor. Uluslararası havalimanı yakınındaki silah depolarının hedef alındığı ifade ediliyor. İsrail ise saldırıyla ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

  • İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı
    07:58 İstanbul'da düzenlenen operasyonla uluslararası suçlular yakalandı

    İçişleri Bakanı Yerlikaya, İstanbul'da gerçekleştirilen 'Mahzen-23' Operasyonuyla, Interpol kırmızı bülteniyle aranan Talgat Baisaov ve Maxat Rakhishov'un yakalandığını duyurdu. Baisaov, 'Yasa Dışı Örgüt Faaliyetleri ve Kaçakçılık' suçundan, Rakhishov ise 'Dolandırıcılık' suçundan aranıyordu.

  • Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi
    07:38 Akaryakıt fiyatlarının 3 haneye çıkacağı iddiası sonrası Cumhurbaşkanlığından açıklama geldi

    Akaryakıt fiyatlarının seçim sonrası daha da artarak üç haneli rakamlara çıkacağı gerekçesiyle tabelalara değişim talimatı verildiği iddiası kamuoyunda infial yarattı. İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Yapılan araştırmalar sonucunda, akaryakıt dağıtım şirketlerinin iddia edildiği gibi bir talepte bulunmadığı tespit edilmiştir. Akaryakıt dağıtım şirketlerinin, 'bu sene sonunda akaryakıt fiyatlarının üç hanelere geleceğine dair' bir tahmininin bulunmadığı belirlenmiştir" denildi.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını! Mahsur kalan işçiler var

    İstanbul Küçükçekmece'de iplik üretimi yapılan bir fabrikada yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi bölgeye sevk edilirken, fabrikada mahsur kalan işçiler olduğu iddia ediliyor.


Advertisement