Yeni Göreve Başlayan Kaymakam İçin Kurban Kesildi - Son Dakika
Güncel

Yeni Göreve Başlayan Kaymakam İçin Kurban Kesildi

Yeni Göreve Başlayan Kaymakam İçin Kurban Kesildi

Büyükşehir Yasası Ergene İlçesi'ne ilk atanan Kaymakam Fatih Kızıltoprak, kalabalık bir grup tarafından karşılandı.

22.08.2013 13:47  Güncelleme: 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir Yasası ile 4 belde, 2 mahalle ve 10 köyün birleşmesiyle kurulan Ergene İlçesi'ne ilk atanan Kaymakam Fatih Kızıltoprak, kalabalık bir grup tarafından karşılandı. Kaymakamın göreve gelişi nedeniyle kurbanlık koç kesilirken, koçun akan kanı da Kızıltoprak'ın alnına sürüldü.

İçişleri Bakanlığı'nın son kaymakamlar kararnamesi ile Artvin'nin Borçka Kaymakamı Fatih Kızıltoprak, Büyükşehir Yasası ile kurulan Tekirdağ'ın Ergene İlçesi'ne atandı. Bugün ilçeye gelen Kızıltoprak'ı Kaymakamlık binası önünde Marmaracık Belde Belediye Başkanı Hüseyin Bulut, Misinli Belde Belediye Başkanı Ziyamettin Yaman, Ulaş Belde Belediye Başkanı Kenan Demiray, Velimeşe Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile bürokratlar ve vatandaşlar karşıladı. Aracından inen Kızıltoprak için Marmaracık Belediyesi tarafından kurban kesildi. Kesilen koçun akan kanı kasap tarafından Kaymakam Kızıltoprak'ın alnına sürüldü.

Kendisini karşılamaya gelenlere seslenen Kızıltoprak, "Bugün yeni bir göreve başlıyorum. Hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Borçka'daki görevimden sonra Ergene'ye atandım. Bundan dolayı çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Bizim şiarımız halktır. Devletin varlığı ancak halk için çalışıyorsa geçerlidir. Bu sebeple halkımız için sonuna dek çalışacağız" dedi.

Daha sonra makamına geçen kaymakam Kızıltoprak, yetkililerden ilçe hakkında bilgi aldı. - Tekirdağ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Yeni Göreve Başlayan Kaymakam İçin Kurban Kesildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement