Yeni İlçe Yunusemre'de Sydv Mütevelli Heyeti Seçimi Yapılacak - Son Dakika
Yerel

Yeni İlçe Yunusemre'de Sydv Mütevelli Heyeti Seçimi Yapılacak

Büyükşehir olduktan sonra Manisa merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Yunusemre ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetinde görev alacak 2 Mahalle Muhtarının seçimi, 17 Nisan Perşembe günü saat 14.00-16.00’da Manisa Öğretmenevinde yapılacak.

15.04.2014 17:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Büyükşehir olduktan sonra Manisa merkezde kurulan iki ilçeden biri olan Yunusemre ilçesinde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Mütevelli Heyetinde görev alacak 2 Mahalle Muhtarının seçimi, 17 Nisan Perşembe günü saat 14.00-16.00'da Manisa Öğretmenevinde yapılacak.

3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunun 7. maddesi uyarınca, Yunusemre ilçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyetinde görev alacak, 2 mahalle muhtarı seçimin toplantıya katılanların salt çoğunluğu ile yapılacağı bildirildi.

Yunusemre Kaymakamlığından yapılan açıklamada, 17 Nisan Perşembe günü, Öğretmenevinde, 14.00 ile 16.00 saatleri arasında toplantıya katılacak mahalle muhtarlarından; aday olacak muhtarların saat 14.00'da, seçimde oy kullanacak olan muhtarların ise en geç saat 16.00'ya kadar Öğretmenevinde hazır bulunmaları ve seçime iştirak edecek mahalle muhtarlarının, kimlik ve mazbataları ile yapılacak seçime katılmaları gerektiği bildirildi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni İlçe Yunusemre'de Sydv Mütevelli Heyeti Seçimi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement