Yeni İş Makinaları Filoya Katıldı - Son Dakika
Güncel

Yeni İş Makinaları Filoya Katıldı

Yeni İş Makinaları Filoya Katıldı

Beylikdüzü Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü'nün yeni satın aldığı 4'ü iş makinası, 4'ü kamyon grubu olmak üzere toplam 8 iş aracının ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne alınan 5 aracın tanıtımını Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda gerçekleştirdi.

07.03.2015 09:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Törende konuşan Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Yeni araçlarımız ile hizmette artık daha güçlü bir belediye olacağız" dedi.

Beylikdüzü Belediyesi, filosunu genişletme yolunda somut adımlar atıyor. Vatandaşların yoğun ilgisinin olduğu İş Makinaları Tanıtım Töreni Cumhuriyet Caddesi Etkinlik Alanı'nda yapıldı. Araçların firma yetkililerinin de olduğu etkinlikte, yeni alınan 13 adet iş makinası alanda sergilendi. Tanıtıma katılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, belediyenin artık kendi acil işlerini çözecek teknik iş makinalarına sahip olduğunu belirterek "Kendi cihazı, kendi makinası olan, kendi kendine yetebilen, güçlü bir belediyeye yönetimi olsun istiyoruz. Taşeron sisteminin getirdiği sıkıntıları çözmek için çalışıyoruz" diye konuştu.

Başkan İmamoğlu, tüm ekip arkadaşlarına ve emeği geçenlere teşekkür etti ve yeni araçların hayırlı uğurlu olmasını diledi. İmamoğlu, "Kazasız, sıkıntısız, güzel günlerde Beylikdüzü'ne güzel hizmetlerde bulunmanızı temmenni ediyorum" dedi. 14 Mart'ta Sağlık İşleri Müdürlüğü'nün de açılışını yapacaklarını ifade eden İmamoğlu, 2 yeni ambulansın da filoya katılacağının müjdesini verdi.

Araçların Teknik Detayları…

Fen İşleri Müdürlüğü, 2015 model 4 adet iş makinası ve 4 adet kamyon alımı yaptı. Lastikli ekskavatör, paletli ekskavatör (22 ton ve 27 ton), lastik tekerlekli yükleyici (loder) türde iş makinaları ile damperli kamyon, çekici kamyon, low bed türde kamyonlar hizmete hazır bekliyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise 5 yeni kamyonu ekibe dahil etti. Önden teleskopik kaldırmalı sac damper kasalı kamyonetler 6 bin 800 kg taşıma kapasiteli 2+1 yolcu kapasiteli olup, 4 silindir EURO5 model motor , 5000 cc motor hacmi 155 hp motor gücüne sahip.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni İş Makinaları Filoya Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement