Yeni James Bond Filminde Xperia Z5 Sürprizi! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni James Bond Filminde Xperia Z5 Sürprizi!

Yeni James Bond Filminde Xperia Z5 Sürprizi!

Yeni çıkan görseller görünen "Bond için yapıldı" yazısı ne anlama geliyor?

25.07.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
Emre Çetinkaya - -

Bu yıl piyasaya çıkardığı üst seviye modelleri Xperia Z4 (Japonya için) ve Xperia Z3+ ile beklentileri karşılayamayan Sony, özellikle bu modellerde yaşanan ısınma problemlerinden çok çekmişti. Şu sıralar ise Sony'nin üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi Xperia Z5 ile ilgili bilgiler geliyor. Geçtiğimiz gün işlemcisi detaylanan Xperia Z5 ile ilgili bugün ise ilginç bir bilgi geldi.


Xperia Blog'un haberine göre, Xperia Z5'in bugün birkaç tanıtım görseli sızdı. Bu tanıtım görsellerinde ise, "Bond için yapıldı" ibaresi yer alıyor. Bu da Xperia Z5 modelinin Kasım ayında vizyona girecek olan yeni Bond filmi SPECTRE'de gün yüzüne çıkacağı ve James Bond tarafından kullanılacağı anlamına geliyor olabilir.


Öte yandan daha önce Sony'nin yeni Bond filminde Xperia Z4 kullanması için büyük bir teklif yaptığı iddia edilmişti. Sony beklentileri karşılayamayan Xperia Z4 yerine yeni filmde Xperia Z5'e yer verebilir.


Diğer taraftan son gelen bilgilere göre Xperia Z5'te Snapdragon 810 yonga seti ve 1080 x 1920 piksel ekran çözünürlüğü olacak.





Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
Kaynak: Teknokulis

Son Dakika Teknoloji Yeni James Bond Filminde Xperia Z5 Sürprizi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement