Yeni Klip Yayınlayan Tatlıses Hakkında Sürpriz İddia - Son Dakika
Magazin

Yeni Klip Yayınlayan Tatlıses Hakkında Sürpriz İddia

Uğradığı silahlı saldırı sonucu beyninde büyük hasar oluşan İbrahim Tatlıses'in hala şarkı söyleyecek duruma gelmediği için eski sesinden bir klip yayınladığı konuşuluyor.

26.02.2016 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses 13 Mart 2011'de silahlı saldırıya uğramış, uzun süren tedavi süreci boyunca müzikten uzak kalmıştı.

KLİP YENİ, SES ESKİ

Yeni albümünü heyecanla beklenen İbrahim Tatlıses saldırı öncesi söylediği "Vur Gitsin Beni" şarkısıyla hayranlarının karşısına çıktı.

HALA ŞARKI SÖYLEYECEK DURUMDA DEĞİL

Sanat camiasında 'İmparator' olarak lanse edilen İbrahim Tatlıses'in bu klibi büyük heyecan yaratırken, ortaya atılan bir iddia ünlü sanatçının hayranlarını üzdü. Uzun bir tedavi sürecinin ardından her seferinde "İyiyim" mesajı veren Tatlıses'in hala şarkı söyleyecek durumda olmadığı ve hayranlarının beklentilerini karşılamak için böyle bir klip yayınladığı öne sürüldü.

CİDDİ HASAR BIRAKTI

Vurulduğu zaman geçici bir süre hafıza kaybı yaşayan Tatlıses, geçtiğimiz aylarda girdiği stüdyoda şarkı söylerken yine sıkıntı yaşadı. Ünlü türkücüye 2011'de isabet eden kurşun, beyinde ciddi bir hasar bıraktı.

ŞARKI SÖZLERİNİ AKLINDA TUTAMIYOR

İmparator, gündelik hayatında sıkıntı yaşamasa da şarkı sözlerini aklında tutamıyor. İbrahim Tatlıses, kurşunun beyinde yarattığı bir diğer hasar sonucu da 'müzik makamı'nı hafızasına oturtamadığı ve bu nedenle şarkı söyleyemediği öne sürüldü.

Yeni Klip Yayınlayan Tatlıses Hakkında Sürpriz İddia
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Yeni Klip Yayınlayan Tatlıses Hakkında Sürpriz İddia - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (28)

  • gerçekçi: Beter olsun gebelik nefretimsin 41 37 Yanıtla
  • Zaza: ALLAH kimsenin basına getırnesin,ALLAHIM kütü düsünen şnsanlara akıl ver 17 32 Yanıtla
  • chp: biktirdiniz milleti sen ve kas aldirtan oglun. 40 7 Yanıtla
  • ilhan yildirim: tatlises sesiyle sesizliyle o bu vatana hayran ve sadakat canli yayinda turk bayragini dalgalandirdi o ak partiyi secti adam gibi adam o kursun pkk dan hdp den pkk dan geldi allah onu bize bagisladi mahsun pkk tarafini secti onlara boyun eydi yikildi simdi apo emir verdi vur emrini o turkiyenin gururu 9 32 Yanıtla
  • ahmet ahmet: o bır ekol dünyaya birdaha gelmez senin için oluruz imparator 4 31 Yanıtla
  • ilhan yildirim: alahsizlar siz putin pkk chp vatan hainleri son dakikayi pkk haberlesiyor galiba sonunuz geldi 10 24 Yanıtla
  • olcay: Kanı beş para etmez kul hakki yerse sonu boyle olur beter olsun 29 4 Yanıtla
  • Elmudo: Kurşuna kafa attı resmen 30 3 Yanıtla
  • Sofist: Sesi iyiydi allah var.rizkini da allahin bu vergisiyle kazaniyordu.ama harcadigi yerlerden allah razi olmadi demek ki neden baska bir rahatsızlık dehilde sarki söylemesini engelledi.kimlerin ahini aldi kimbilir.işte Allah en iyi hesap sorandir.en iyi ders verendir. 22 2 Yanıtla
  • Karizma: TAtLISES=PKK 12 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement