Yeni Kocasinan İçin Modern Parkların Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Kocasinan İçin Modern Parkların Hazırlıkları Devam Ediyor

Yeni Kocasinan İçin Modern Parkların Hazırlıkları Devam Ediyor

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi’ndeki yeni yerleşim yerine modern bir park yapacaklarının müjdesini verdi.

27.07.2016 10:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Ziyagökalp Mahallesi'ndeki yeni yerleşim yerine modern bir park yapacaklarının müjdesini verdi.

Yeni yerleşim yerinde incelemelerde bulunan Başkan Çolakbayrakdar, Kocasinan'da vatandaşlara sosyal alanlar oluşturabilmek için en küçük boş alanı dahi parka dönüştürdüklerini söyledi. Başkan Çolakbayrakdar çalışmalar hakkında şu bilgileri verdi,

"Kocasinan Belediyesi olarak ilçe genelinde bir yandan yeni işleri yaparken bir yandan da çevre düzenlemesi, yenileme, yol yapımı ve kaldırım çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Bu kapsamda Ziyagökalp Mahallesi'nde Kocasinan Belediyesi'nin eski atölyesinin olduğu yeni yerleşim yeri olan 15 bloğa modern bir park yapacağız. Yine Kayseri'de değişik ve daha modern bir park yaparak ilkleri gerçekleştireceğiz. Burada şu an inşaatlar yapılmış durumdadır. Park çalışmamız ise proje aşamasındadır. Projemizde planladığımız park yeşil alanlar ve kamelya ile donatılacak. Yapacak olduğumuz park spor alanları ve çocuklara yönelik oyun alanları ile yediden yetmişe her kesimden vatandaşa hizmet verecektir. Park tamamlandığında bölge sakinleri burada eğlenceli vakit geçirebilecek.Son halini görmeyi büyük bir heyecanla beklediğimiz parkımız şimdiden hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun."

Başkan Çolakbayrakdar, "Bölge sakinlerinin beklentileri ve istekleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz." diyerek sözlerini noktaladı. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Kocasinan İçin Modern Parkların Hazırlıkları Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement