Yeni Kumru Belediye Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Yeni Kumru Belediye Başkanı Göreve Başladı

Yeni Kumru Belediye Başkanı Göreve Başladı

30 Mart yerel seçimlerinde Ordu’nun Kumru İlçe Belediye Başkanı seçilen Murat Hatipoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

03.04.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart yerel seçimlerinde Ordu'nun Kumru İlçe Belediye Başkanı seçilen Murat Hatipoğlu, mazbatasını alarak göreve başladı.

Kumru Belediyesi'ne meclis üyeleriyle gelen Murat Hatipoğlu'nu eski Başkan Ticabi Civelek karşıladı. Başkan Civelek devir teslim töreni sebebiyle yaptığı konuşmada, "Burası kalıcı, bizler gidiciyiz. Bu makamlara gelenler de bir gün birilerine devredecek. Bugün buradan gönül hoşluğu ile ayrılacağız" dedi.

Başkan Murat Hatipoğlu ise yaptığı konuşmada, "Bu bir bayrak yarışı olduğuna göre bizler de bu bayrağı teslim alarak görevimize başlayacağız. Şu anda büyükşehir tabela olarak var. Önümüzdeki süreçte büyükşehirimizin oluşumu hızlandıkça bizlerde tüm hizmetlerde vatandaşımızın her türlü hizmetine daha hızlı cevap vereceğiz. Şu anda özel idarenin imkanları ve alt yapısı kullanılarak çalışmalar yapılacak. Bizler Kumru ilçemizi yaşanabilir şirin bir ilçe haline getirmeye çalışacağız" diye konuştu.

Eski Başkan Ticabi Civelek belediye başkanlığı rozetini çıkararak Başkan Murat Hatipoğlu'nun yakasına kendi elleriyle taktı. Tören, Başkanı Murat Hatipoğlu'nun meclis üyeleriyle fotoğraf çektirmesiyle sona erdi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Kumru Belediye Başkanı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement