Yeni Kurtlar Vadisi Pusu Bölümü [251.Bölüm] Fragmanı - Son Dakika
Soğuk Haber

Yeni Kurtlar Vadisi Pusu Bölümü [251.Bölüm] Fragmanı

Yeni Kurtlar Vadisi Pusu Bölümü [251.Bölüm] Fragmanı

Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölüm fragmanı yayınlanıyor. 19 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölümün ilk görüntüleri şu sıralar yayınlanmak üzere.

16.03.2015 10:20  Güncelleme: 14:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölüm fragmanı yayınlanıyor. 19 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölümün ilk görüntüleri şu sıralar yayınlanmak üzere. Polat Alemdar'ın Amerikalıların eline düştüğü ve sonra müthiş bir geri dönüş yaptığı, Cahit ve arkadaşlarının Polat'ı kurtarmak için hiç istemedikleri bir görevi başarıyla yerine getirdikleri heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle geride kalan bölümün ardından yeni bölüm fragmanı dört gözle bekleniyor. Fragman videosu yayına girdiği andan itibaren haberler.com adresinden izleyebilirsiniz. Kurtlar Vadisi Pusu son bölümde neler olmuştu ?

POLAT ALEMDAR'DAN GERİ DÖNÜŞ

Tapınakçılar tarafından eli kolu bağlı kendisi hakkında verilecek kararı bekleyen Polat Alemdar zekice düzenlediği planı uygulayarak denizaltında panik havası yaratır. Bombanın erken patlayacak olmasıyla herkes kendi canını kurtarmanın derdine düşer. Polat Alemdar'da bu durumu iyi değerlendiriyor ve denizaltından kaçmayı başarıyor.

FELAKETİ POLAT ÖNLEDİ

Balkanlar'a Polat Alemdar'ın hayatını kurtarmak için verilen görev için giden Cahit ve dostları belirlenen hedefin kafasına silahı dayar. Cahit'in silahını ateşlemesi büyük bir savaşın başlangıcı olacaktır. Polat Alemdar'ın kurtulduğundan habersiz kendilerine verilen görevi yerine getirmek isteyen Cahit ve arkadaşları Polat'ın kapıyı kırıp içeri girmesiyle şoke olur.

KGT EKİBİ NAMLUNUN UCUNDA

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümün final sahnesinde Polat Alemdar ve arkadaşları uzun namlulu silahın hedefi olurlar. Polat'ın fark ettiği keskin nişancı silahını Cahit'in üzerine ateşlemek üzeredir. Cahit vurulacak mı ? Bu sorunun cevabı Kurtlar Vadisi pusu 251.bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 251.bölüm 19.03.2015 tarihinde ekranlarda..

KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜM

Son Dakika Soğuk Haber Yeni Kurtlar Vadisi Pusu Bölümü [251.Bölüm] Fragmanı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement