Yeni Mahalle Hamzabey Caddesi Asfalt Kaplama Çalışması - Son Dakika
Güncel

Yeni Mahalle Hamzabey Caddesi Asfalt Kaplama Çalışması

İnegöl Belediyesi tarafından şehrin muhtelif bölgelerinde gerçekleştirilen asfaltlama çalışmalarının son durağı Alanyurt Yeni Mahalle Hamzabey Caddesi oldu.

28.07.2015 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu İnegöl Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yürütülen asfaltlama çalışmasını yerinde inceleyerek yapılan çalışma hakkında bilgi verdi. Kansu; "Halk arasında Kozluca Yolu diye bilinen Hamzabey Caddesi; hem Kozluca Mahallesinin, hem de Yeni Mahalle, Üç Evler ve Yunus Emre mahallelerinin bağlantı yolunu oluşturuyor. Bu caddemiz aynı zamanda Alanyurt- Yenişehir yoluna alternatif yol olarak da kullanılıyor. Zaten Alanyurt bölgesindeki mahalle sakinlerinin ana yoldan sonra en yoğun olarak kullandığı yol burasıdır. Bizim toplu taşıma araçlarımız da yine bu güzergâhı kullanmaktadır" dedi.

Kansu; "Bildiğiniz gibi geçen sene Eylül ayında asfaltlama çalışmalarına başladığımız Hamzabey Caddesi'inde 1880 metrelik kısmı İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi ekiplerince tamamlanmıştı. Geçmişte bu bölgede vatandaşlarımızın yoğun bir şekilde asfalt yapımı ile ilgili sıkıntı ve beklentileri vardı. Söz konusu alandaki çalışmaları hız kesmeden tamamlayarak geçen sene eylül ayında vatandaşlarımızın hizmetine açtık" dedi.

Kansu; "Bugün ise yolun devamı olan, Üçevler mahallesi Zincirlikuyu caddesinden başlayarak, Esenler caddesine kadar olan 1200 metrelik yolun mevcut zeminde bulunan ve ekonomik ömrünü tamamlamış olan kilit parke taşları sökülerek, hâlihazırdaki yol genişletilip imar planında bulunan 20 metreye genişletilecektir. İhtiyacı olan bölgelerde zemin değişimi ve zemin sağlamlaştırılması yapılacaktır. Bunun için zemin en az 50 – 60 cm kazılarak yerine dolgu malzemesi serilecek. Mevcut eskimiş olan altyapı değiştirilecek. Yağmursuyu hattı döşenecek ve yeni menfezler yapılacaktır. Tüm altyapı çalışmaları tamamlandıktan sonra vatandaşlarımızı mağdur etmemek için 1200 metrelik yol asfalt kaplama yapılacak ve daha sonra ise tretuvar çalışmalarına başlanacaktır. Çalışmalar bittikten sonra burası güzel ve nezih bir cadde olacak" dedi.

İnegöl Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediye ekiplerince çalışmalarımız şehrimizin her alanında devam ediyor diyen Kansu; "İnegöl Belediyesi olarak ilçemizde ana caddeleri İnegöl'e yakışır hale getirirken, kırsal mahallelerde de yollarda oluşan bozukluklar yeniden asfaltlanmaya ya da onarılmaya devam ediliyor. Yapılan bu hizmetlerden bir tanesi de geçtiğimiz günlerde asfaltlanması tamamlanan Bilalköy Mahallesidir" dedi.

Kansu;"Halkımızın isteği doğrultusunda İnegöl Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıyor ve sorunlarımıza kalıcı çözümler üretiyoruz. Yapılacak daha çok işimiz var. İnşallah onları da hep birlikte yapacağız. İlçemize verdiği destekler için Büyükşehir Belediye Başkanımıza, bütün hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmanın başta bölgemiz olmak üzere tüm İnegöl'ümüze hayırlı olması dileklerimle saygılar sunuyorum" diyerek konuşmasını sonlandı

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Mahalle Hamzabey Caddesi Asfalt Kaplama Çalışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek
    00:54 Amedspor Başkanı Aziz Elaldı: Diyarbakır'a 1 milyon kişi gelecek

    TFF 2. Lig Kırmızı Grup lideri Amedspor Başkanı Aziz Elaldı, Diyarbakır'a hafta sonu 1 milyon kişinin geleceğini açıkladı. Elaldı, taraftarlardan anlayış beklediklerini belirtti.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı
    00:21 Malatya'da Oto Kiralama Ofisine Silahlı Saldırı: 1 Yaralı, Zanlı Yakalandı

    Malatya'nın Battalgazi ilçesinde bir oto kiralama ofisine silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda bir kişi yaralanırken, 61 ayrı suç kaydı bulunan ve olay sonrası kaçan zanlı ormanlık alanda yakalanarak gözaltına alındı. Saldırı sonucu yaralanan şahıs hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi
    00:18 Samsun'un Kavak ilçesinde yonca yüklü tır şarampole devrildi

    Samsun-Ankara kara yolu Hacılı Geçidi mevkisinde H.B. idaresindeki 01 ATY 920 plakalı yonca yüklü tır şarampole devrildi. Olay yerine polis ekipleri sevk edildi ve kaza nedeniyle yolun bir şeridi kapatıldı. Sürücü yara almadan kurtuldu ve ekipler tırı çekici yardımıyla kurtarmak için çalışma başlattı.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement