Yeni Malatyaspor'da Ayrılanlar Kervanına İrfan da Katıldı - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Ayrılanlar Kervanına İrfan da Katıldı

Yeni Malatyaspor\'da Ayrılanlar Kervanına İrfan da Katıldı

Teknik direktör Bayram Bektaş ve sportif direktör Ali Ravcı’nın raporları doğrultusunda gelecek sezonun kadrosunu oluşturan Yeni Malatyaspor, iç transferde devam etmeyeceği oyuncularla yollarını ayırmayı sürdürüyor.

19.06.2016 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Teknik direktör Bayram Bektaş ve sportif direktör Ali Ravcı'nın raporları doğrultusunda gelecek sezonun kadrosunu oluşturan Yeni Malatyaspor, iç transferde devam etmeyeceği oyuncularla yollarını ayırmayı sürdürüyor.

Daha önce Aydın Çetin, Hüseyin Kar, Ramazan Kahya, Serhat Ayvaz, Gonzalo Godoy, Izu Azuka ile sözleşme yenilenmeyeceği açıklanan sarı-kırmızılı takımda orta saha oyuncusu İrfan Başaran'la da yolları ayırdı. 2014-2015 sezonunda Fethiyespor'dan transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu Yeni Malatyaspor'da toplamda 55 maçta görev yaptı ve bu maçlarda 15 gol attı. İrfan Başaran, Spor Toto 2. Lig'de 30 maça çıktı ve 8 gol kaydetti. PTT 1. Lig'de ise 25 maçta süre alan orta saha oyuncusu 7 gol kaydederek, Nijeryalı oyuncu Sunday Mba ile birlikte takımın en çok gol atan oyuncusu oldu. Kariyerinde 246 maçta 35 golü bulunan ofansif orta saha oyuncusu, İzmir temsilcisi Altınordu ile prensip anlaşmasına vardı. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Ayrılanlar Kervanına İrfan da Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement