Yeni Malatyaspor'da Bayram Bektaş Raporunu Sundu - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Bayram Bektaş Raporunu Sundu

Yeni Malatyaspor\'da Bayram Bektaş Raporunu Sundu

Yeni Malatyaspor’da transfer çalışmaları Teknik Direktör Bayram Bektaş’ın Sportif Direktör Ali Ravcı’ya transfer raporunu sunmasıyla resmen başladı.

14.06.2016 15:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor'da transfer çalışmaları Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın Sportif Direktör Ali Ravcı'ya transfer raporunu sunmasıyla resmen başladı.

İstanbul'da bir araya gelen Bektaş ile Ravcı yaklaşık 2,5 saat süren toplantıda yeni sezon kadrosu üzerine fikir alışverişinde bulundu.

Görüşme sonrasında İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ali Ravcı, Bektaş ile faydalı bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Yeni sezon için oluşturacakları kadroyla ilgili Teknik Direktör Bayram Bektaş'ın kendisine bir rapor sunduğunu kaydeden Ravcı, "Hocamızla ilk kez bir araya geldik. Kendisiyle yaklaşık iki, iki buçuk saat süren bir toplantı yaptık. Hocamız kendi oyun sistemiyle ilgili bilgiler verdi ve bu sisteme göre oyuncu istedi. Tabi transfer hemen başlamamız lazım. Öncelikle iç transfere yoğunlaşacağız. İç transferde sözleşmesi devam eden oyuncularımızla devam etmek istiyoruz. Bayram Hoca hızlı ve kompakt oynayan, kanatları iyi çalışan bir oluşturmak istiyor. Biz de bu sistem doğrultusunda transfer yapacağız" dedi.

"7 TEMMUZ'DA BOLU TERMAL TESİSLERİ'NDE TOPLANARAK ÇALIŞMALARA BAŞLAYACAĞIZ"

Ravcı, kamp takvimlerinin de yavaş yavaş şekillenmeye başladığını belirterek, "Hocamızla kamp takvimimiz üzerine de konuştu. Hemen hemen kamp programımız belli oldu. Buna göre takımımız 7 Temmuz'da Bolu Termal Tesisleri'nde toplanarak yeni sezon çalışmalarına başlayacak. 12 günlük bir sürecin ardından 2. etap çalışmalarımıza başlayacağız. İkinci etabı da büyük ihtimalle Bolu'da yapacağız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Bayram Bektaş Raporunu Sundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement