Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci

Yeni Malatyaspor\'da Galibiyet Sevinci

Kulübün sportif direktörü Ravcı: "Konya Anadolu Selçuklu deplasmanı bizim için çok önemliydi.

07.04.2014 14:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da, deplasmanda Konya Anadolu Selçukluspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Kulübün sportif direktörü Ali Ravcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligin son haftalarına yaklaştıkça heyecanın daha da arttığını ve maçların önem derecesinin yükseldiğini ifade etti.

Her maça final maçı havasında çıktıklarını belirten Ravcı, "Konya Anadolu Selçukluspor deplasmanı bizim için çok önemliydi. Deplasmandan 3 puanla döndüğümüz için çok mutluyuz. Her maç final maçı havasında oynanıyor. Hedefimiz bundan sonraki bütün maçlarımızı kazanmaktır. Bunu başarabilecek futbolculara da sahibiz" diye konuştu.

Ali Ravcı, rakiplerinin önümüzdeki haftalarda puan kayıpları yaşayacağının farkında olduklarını, kendilerinin çıkacakları bütün maçlardan galibiyetle ayrılmalarının önemli olduğunu vurguladı.

Son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını dile getiren Ravcı, "Futbolcularımızın her geçen gün performansları, istek ve arzuları artıyor. Onlara inanıp güvendiğimizi her zaman söylüyoruz. Başarmak için bu oyunumuzu ve performansımızı devam ettirmemiz gerekiyor" dedi.

Deplasmanda kendilerini desteklemeye gelen taraftarlara teşekkür eden Ravcı, taraftarlardan, ligin sonuna kadar takımlarını içeride ve dışarıda sürekli desteklemelerini istedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Galibiyet Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement