Yeni Malatyaspor'da Hedef Süper Lig - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Hedef Süper Lig

Sportif direktör Ravcı: Yeni Malatyaspor'un asıl yeri PTT 1. Lig değil, Süper Lig'dir.

07.05.2015 13:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'un sportif direktörü Ali Ravcı, asıl yerlerinin Spor Toto Süper Lig olduğunu söyledi.

Ravcı, yaptığı açıklamada, yurtiçinde ve dışında yaşayan milyonlarca Malatyalının ortak sevdası Yeni Malatyaspor'u 2014-2015 sezonunda şampiyonluğa ulaştırmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Yeni Malatyaspor'un Türk futbolu için önemli bir kulüp olduğunu ifade eden Ravcı, "Yeni Malatyaspor'un asıl yeri PTT 1. Lig değil, Süper Lig'dir. İnşallah, o günler de gelecek. Yeni Malatyaspor köklü bir camiadır, marka bir kulüptür. İnşallah, asıl yeri olan Süper Lig'e de yükselecektir" diye konuştu.

Takımın bir üst lige çıkması için büyük bir mücadele verdiklerini ve mutlu sona ulaştıklarını aktaran Ravcı, şunları söyledi:

"Daha önceki yıllarda olduğu gibi bu sezon da yanımızda olan, maddi ve manevi desteğini bizden hiç esirgemeyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine milyonlarca insanın sevgisini kazanan ve onların desteğini alan kulüp başkanımız Adil Gevrek'e ve yönetim kuruluna sezon içerisinde bizlere rahat bir çalışma ortamı sağladıkları için teşekkürlerimi iletiyorum. Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e yükselmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Ravcı, sezon boyunca bütün müsabakalarda kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür etti.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Hedef Süper Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement