Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz Dönemi Bitti - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz Dönemi Bitti

Yeni Malatyaspor\'da İrfan Buz Dönemi Bitti

Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile yollarını ayırdıPTT 1. Lig’de 7. hafta sonunda görevi Yücel İldiz’den devralan teknik direktör Buz ile yeni sezon öncesinde devam edilip edilmeyeceği konusunu karara bağlamak için dün akşam İstanbul’da toplanan sarı-kırmızılı yönetim kurulu, genç hoca ile yola devam etmeme kararı aldı.

20.05.2016 11:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor, Teknik Direktör İrfan Buz ile yollarını ayırdı

PTT 1. Lig'de 7. hafta sonunda görevi Yücel İldiz'den devralan teknik direktör Buz ile yeni sezon öncesinde devam edilip edilmeyeceği konusunu karara bağlamak için dün akşam İstanbul'da toplanan sarı-kırmızılı yönetim kurulu, genç hoca ile yola devam etmeme kararı aldı.

Teknik Direktör İrfan Buz ile yollarının ayrılmasının ardından Yeni Malatyaspor yaptığı yazılı açıklamada, "2015-2016 sezonunun 7. haftası ile beraber takımımızın teknik sorumlusu olarak anlaştığımız İrfan Buz hocamızla yapmış olduğumuz görüşmeler neticesinde bugün itibariyle sözleşmemizi karşılıklı feshetme kararı almış bulunmaktayız. Bugüne kadar kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ederek, bundan sonraki futbol yaşantısında ve hayatında başarılar dileriz" denildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da İrfan Buz Dönemi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement