Yeni Malatyaspor'da Yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş Oldu - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş Oldu

Yeni Malatyaspor\'da Yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş Oldu

Yeni Malatyaspor’un göreve getirmeyi düşündüğü teknik adam adayları arasında ismi geçen ve geçtiğimiz günlerde bir ön görüşme yapılan Bayram Bektaş ile ikinci kez görüşen Gevrek yönetimi, genç teknik adam ile sözleşme imzaladı.

10.06.2016 22:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor'un göreve getirmeyi düşündüğü teknik adam adayları arasında ismi geçen ve geçtiğimiz günlerde bir ön görüşme yapılan Bayram Bektaş ile ikinci kez görüşen Gevrek yönetimi, genç teknik adam ile sözleşme imzaladı.

Geçen sezon PTT 1. Lig ekibi Elazığspor'u çalıştırdıktan sonra devre arasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un başına geçen Bektaş ile bugün yüz yüze görüşen sarı-kırmızılı yönetim, genç teknik adamla anlaşarak el sıkıştı.

Teknik adamlık için gerekli olan pro lisans kursunu tamamlayarak belgesini alan Bektaş, Yeni Malatyaspor'a imza attıktan sonra İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Bektaş, "Yeni Malatyaspor yönetiminden teklif geldi, oturduk konuştu. Yeni Malatyaspor Kulübü'nün bu düşüncesi beni gururlandırdı. Çünkü Malatya kenti her zaman futbolun heyecanının farklı şekilde yaşandığı bir kenttir. Güzel dostluklarımın olduğu bir yer. Burada konulacak hedef çok önemli. Yeni Malatyaspor'un şampiyonluk hedefli, uzun vadeli bir hedefi olmalı" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement