Yeni Malatyaspor'da Yönetim Toparlanma Sözü Verdi - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'da Yönetim Toparlanma Sözü Verdi

Yeni Malatyaspor\'da Yönetim Toparlanma Sözü Verdi

Süper Lig’in 2. yarısına oldukça kötü bir giriş yapan Alima Yeni Malatyaspor’da üst üste alınan mağlubiyetler can sıkıyor.

08.02.2016 18:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Süper Lig'in 2. yarısına oldukça kötü bir giriş yapan Alima Yeni Malatyaspor'da üst üste alınan mağlubiyetler can sıkıyor. Sarı-kırmızılı takımın genel sekreteri Erdal Gündüz, alınan kötü sonuçlara taraftardan daha çok kendilerinin üzüldüğünü belirterek, toparlanma sözü verdi.

Ligin ikinci yarısında yeni katılan oyuncularla mevcut oyuncuların sahada tam bir uyum sergileyemediğini aktaran Gündüz, "Zor bir dönemden geçiyoruz. İkinci yarıya kötü başladık, bunu kabul ediyoruz. Biz de kendi içimizde kötü gidişin nedenlerini sorguluyoruz. Saha içinde tam bir takım uyumu yakalayamadık. Biraz bunun sancısını yaşıyoruz. Hocamızla ve futbolcularımızla toplantılar yapıp varsa bir sorun hep birlikte çözeceğiz. Ama kimse şundan şüphe duymasın ki bu takım kesinlikle ligde kalacaktır. Karabük maçına çıkış gözüyle bakıyoruz. Maçtan önce gelip şehrin ve takımın maçı kazanması adına ne yapmamız geriyorsa yapacağız. İnşallah alacağımız bir 3 puan camianın takıma olan inancını yeniden artıracaktır" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'da Yönetim Toparlanma Sözü Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement