Yeni Malatyaspor'dan Bir Transfer Daha - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor'dan Bir Transfer Daha

Yeni Malatyaspor, Trabzon Akçaabat takımından 22 yaşındaki defans oyuncusu Sadık Çiftpınar’ı kadrosuna kattı.

05.01.2015 19:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor, Trabzon Akçaabat takımından 22 yaşındaki defans oyuncusu Sadık Çiftpınar'ı kadrosuna kattı.

Feyyaz Uçar'ın U-20 Milli takımından da öğrencisi olan Sadık Çiftsüren, gelecek vadeden futbolcular arasında gösteriliyor.

Sadık Çınar, futbola kendi isteğiyle doğduğu şehir olan Adana'nın takımı Seyhan Belediyespor'da başladı. Daha sonra takımın hocası İbrahim Demiryol'un Galatasaray altyapı sorumlusu Nedim Yiğit'e tavsiyesiyle Galatasaray seçmelerine katıldı. Burada gösterdiği başarılı performansla A2 takımına seçilme hakkı kazandı. 4 sene sarı kırmızılı takımın altyapısında görev alan Sadık, 2013 yılında Sebat Proje Trabzon Akçaabat takımıyla profesyonel sözleşme imzaladı.

İki sezondur Trabzon temsilcisinde görev alan Sadık, 45 maçta görev aldı ve 4 gol atma başarısı gösterdi.

Sadık, U-17, U-18, U-19 ve U-20 milli takımlarında 32 kez milli sevinci yaşadı.

Bu arada Yeni Malatyaspor'da transferde iki futbolcunun kadroya dahil edilmesinin yanında 5 futbolcuyla da yollar ayrıldı.

Devre arası kampını Antalya 'da yapan sarı kırmızılılarda teknik heyetin raporu doğrultusunda 5 oyuncu ile yollar ayıldı.

Ligin ilk yarısı itibariyle istenilen performansı sergileyemeyen Ferit Cömert, Mustafa Tuna Kaya, Onur Tuncer, Emre Öztürk ve Gürkan Öztürk ile karşılıklı görüşülerek yollar ayrıldı.

Yeni Malatyaspor yönetimi giden oyuncuların yerine en az bir alternatif isim transfer etmeyi planlarken, şuana kadar savunmaya Mersin İdmanyurdu takımda forma giyen Mehmet Enes sığırcı ile Akçaabat Sebat'tan Sadık Çiftpınar, orta sahaya ise Göztepe'den Samet Kartal takviye edildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor'dan Bir Transfer Daha - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement