Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek Açıklaması - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, bu sezon şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.

25.07.2016 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Alima Yeni Malatyaspor'un kulüp başkanı Adil Gevrek, bu sezon şampiyonluğa oynayacaklarını söyledi.

Gevrek, gazetecilere yaptığı açıklamada, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, takıma katkı sağlayacak futbolcuları transfer etmek istediklerini ifade etti.

Yapmış olmak için transfer yapmadıklarını anlatan Gevrek, "Yaptığımız transferlerin takıma katkı sağlaması gerekiyor. Önemli olan yapılan transferlerin nokta transfer olması ve takımı bir yere taşımasıdır. Gecikmenin sebebi de budur." dedi.

Gevrek, Alanyaspor'dan Caner Arıcı ile her konuda anlaştıklarını, bir iki gün içerisinde bu futbolcuyla sözleşme imzalayacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Forvet, sağ açık ve sol açık mevkileri için oyuncu düşünüyoruz. 3 ya da 4 oyuncu daha transfer edeceğiz. Özellikle hücum bölgesini güçlü tutmak istiyoruz. Bu kapsamda da forvet mevkisine iyi transferler yapacağız. Defans ve orta saha sağlam ama ön tarafı taşıyacak oyuncular almak istiyoruz. Lig bu sezon zorlu geçecek. Geçen sezon Süper Lig'den düşen Sivasspor, Eskişehirspor iyi kadro kuruyor. Geçen sezon mücadele ettiğimiz Göztepe, Adana Demirspor iyi transferler yapıyor. İlk 10 sıradaki takımın direkt yukarıya oynayacağı bir lig olacağını düşünüyorum, bu anlamda da kolay olmayacak. Çekişmeli bir sezon bizi bekliyor. İnşallah taraftarımızla, camiamızla o birlik ve beraberliği sağlar ve istediğimiz hedefe ulaşırız. Şampiyonluk için 'iki yıl' dedik ama bu yıl şampiyonluk hedefimiz var. Bu sezon şampiyonluğa oynayacağız."

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Gevrek Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement