Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongre Yapacak - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongre Yapacak

Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongre Yapacak

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, yönetim olarak yeni sezon çalışmalarının sürdüğünü ve olağanüstü kongreye gidileceğini söyledi.

12.06.2015 18:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor Basın Sözcüsü Selim Pilten, yönetim olarak yeni sezon çalışmalarının sürdüğünü ve olağanüstü kongreye gidileceğini söyledi.

PTT 1. Lig takımı Yeni Malatyaspor'un basın sözcüsü Selim Pilten, yönetimi güçlendirme ve yeni teknik heyet belirme adına İstanbul'da başlattıkları çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü kaydetti.

Yeni sezon çalışmalarının sürdüğünü belirten Pilten, önümüzdeki günlerde olağanüstü kongreye gideceklerini belirterek, "Şu anda mevcut yönetimimiz çalışmalarını sürdürüyor. Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız ile kulüp başkanımız Adil Gevrek'in bir görüşmesi daha olacak. O görüşmede her şey daha net konuşulacaktır. Kulübümüzde işleyişle ilgili herhangi bir sorun yok. Yeni sezon için çalışmalarımız sürüyor. Kulübümüz önümüzdeki günlerde bir olağanüstü kongre gerçekleştirecek" dedi.

Pilten, teknik direktör Feyyaz Uçar ile yollarını ayırdıklarını belirterek tecrübeli hocaya bundan sonraki yaşantısında başarılar diledi.

Uçar ile yollarını ayırdıklarını, yeni bir teknik direktör bulmak için çalışmalarının sürdüğünü belirten Selim Pilten, "Aldığımız karar sonrası hocamız Feyyaz Uçar ile yollarımızı ayırdık. Hocamıza bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyorum. Başkanımız yeni bir hoca için çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah Malatya'mıza yakışan bir hocayı takımın başına getireceğiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Olağanüstü Kongre Yapacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement