Yeni Malatyaspor Seri Galibiyet Peşinde - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Seri Galibiyet Peşinde

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Veli, sezon sonunda taraftarlarını sevindirmek istediklerini belirterek, "Her maça final gözüyle bakmamız gerekiyor." dedi.

18.02.2015 16:35  Güncelleme: 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli defans oyuncusu Ersin Veli, sezon sonunda taraftarlarını sevindirmek istediklerini belirterek, "Her maça final gözüyle bakmamız gerekiyor" dedi.

Turgutluspor karşılaşmasında aldıkları galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirten Ersin Veli, "Bizim için önemli bir maçtı. Kırılma maçlarından biriydi. Bence bu zinciri aştık. Lider ile aramızda 1 puan kaldı. 2 hafta sonra Ümraniyespor ile karşılaşacağız. Ama bizim için şuanda önemli olan 1461 Trabzon maçı. Bu maçı da alıp havamızı kaybetmemiz gerekiyor. İnşallah iyi mücadele edip, 3 puan ile taraftarımızı sevindiririz" dedi.

Şampiyonluk sevincini yaşamak istediklerini dile getiren Veli, "Takımda sadece ben değil, tüm arkadaşlarımız elinden geleni yapıyor. İdmanlarda en üst düzeyde çalışıyoruz. Hocam görev verdiği zaman, hem takımımıza hem de taraftarlarımıza layık bir şekilde görevimi yapacağım. Benim için önemli olan ligin sonunda Şampiyonluğa ulaşmak. İnşallah sezon sonunda taraftarlarımızı sevindiririz" ifadelerini kullandı.

FATİH GÜL: "BENİM AÇIMDAN İSTİKRARSIZ BİR SEZON OLUYOR"

Geçen haftaki Turgutluspor karşılaşmasında oyuna sonradan giren ve takımı adına üçüncü golü atan orta saha oyuncusu Fatih Gül ise, 3 haftadır süren galibiyet özlemlerine son verip, rakiplerin kaybettiği haftada kazandıkları için oldukça mutlu olduğunu belirtti.

Üzerlerindeki kara bulutları dağıttıklarını düşündüğünü kaydeden Fatih, "Rakiplerin kaybettiği haftada bizim kazanmamız oldukça önemli. 3 haftadır kazanamıyorduk. Üzerimizdeki kara bulutları dağıttık. Çok kaliteli bir takımız. Bana sorarsanız benim açımdan istikrarsız bir sezon oluyor. İnşallah bundan sonra gelecek forma şanlarını iyi değerlendirerek, o istikrarı yakalamak istiyorum" dedi.

Cumartesi günkü 1461 maçıyla ilgili de konuşan Fatih Sezer, "Bundan sonra puan durumuna baktığımızda aşağı yukarı hangi takımın nereyi kovaladığını anlayabiliyoruz. 1461 Trabzon iyi bir takım. Zor bir maç olacak. Bundan sonra zaten kolay maç yok. İnşallah galip gelip bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz" şeklinde konuştu. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Seri Galibiyet Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement