Yeni Malatyaspor Seri Peşinde - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor Seri Peşinde

Yeni Malatyaspor Seri Peşinde

Yeni Malatyaspor'un ön libero oyuncusu Onur Acar: "Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasından da üç puanla ayrılıp seriyi sürdürmek istiyoruz"

12.09.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor, pazar günü sahasında karşılaşacağı Konya Anadolu Selçukspor'u yenerek galibiyet serisini sürdürmek istiyor.

İnönü Stadı'ndaki antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor'un ön libero oyuncusu Onur Acar, kendi evlerinde olsun deplasmanda olsun oynadıkları bütün müsabakaları kazanmak istediklerini söyledi.

İlk iki haftada istedikleri sonuçları aldıklarını belirten Acar, "Lige iyi bir başlangıç yaptık, şu anda her şey iyi gidiyor, 3'te 3, 4'te 4 yapma imkanımız var. Güzel bir seri yakaladık bunu devam ettirmek istiyoruz. Konya Anadolu Selçukspor karşılaşmasından da üç puanla ayrılıp seriyi sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un çok iyi bir takım olduğunu dile getiren Acar, "İyi oynamaya devam edersek ligi açık ara önde tamamlarız. Bunu başarabilecek oyunculara sahibiz" dedi.

Defans oyuncusu Ali Sakal ise lige iyi başlangıç yaptıkları için mutlu olduklarını söyledi.

İlerleyen haftalarda daha da iyi bir futbol ortaya koyacaklarını dile getiren Sakal, "Çok şükür ilk iki maçımızı kazandık. Bu hafta önemli bir maçımız var. İnşallah onu da kazanacağız. Yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz" ifadesini kullandı. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor Seri Peşinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement