Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Herkesin bir hedefi var ve o hedef doğrultusunda mücadele edecektir.

26.07.2015 13:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Yücel İldiz, "Herkesin bir hedefi var ve o hedef doğrultusunda mücadele edecektir. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

İldiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hem saha hem de yüklenme anlamında çok yoğun bir çalışma döneminden geçtiklerini, çok verimli bir kamp döneminin olduğunu söyledi.

Kamp süresince 3 hazırlık maçı yapacaklarını anlatan İldiz, "Bu hazırlık maçlarımız 2 Ağustos tarihine kadar devam edecek. Buralarda eksiğimizi ve fazlamızı göreceğiz ve buna göre de gerekli tedbirleri alarak, tamamlamaya çalışacağız. Eksiklerimizi asgari seviyeye indirene kadar çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.

Transfer konusunda her takımın kendi imkanlarına göre davrandığını belirten İldiz, "Transfer konusunda Yeni Malatyaspor da kendi imkanlarına göre davranıyor. Bunların sahadaki verimi ne kadar olacak hep birlikte göreceğiz. Biz de kendimize göre birtakım transferler yapıyoruz. 'Eksiğimiz ya da fazlamız nedir?' dersek, o da bu kampın sonunda netleşir" şeklinde görüşlerini aktardı.

"Çok çetin bir lig geçecek" diyen Yücel İldiz, "10 yabancı oyuncu var ve siz bunlardan 5 tanesini oynatabiliyorsunuz. Biz tribündeki hakkımızı kullanmayacağız. Ligde üst seviyelerde müsabakalar olacak. Güçlü takımların olduğu bu ligde her şey olabilir. Herkesin bir hedefi var ve o hedef doğrultusunda mücadele edecektir. Biz de hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.

İldiz, Anadolu kulüplerinin transfer yapmakta zorlanmasının yeni bir şey olmadığını hatırlatarak, "Transfer dediğiniz şey sonuç olarak ekonomiye dayanıyor. Tabii ki Anadolu takımları bu konuda zaman zaman sponsor bulduklarında bir çıkış yapıyor. O da saman alevi gibi... Genel olarak bakıldığında Anadolu takımları transfer konusunda zorlanıyor, bu da bir gerçek" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İldiz Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement