Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur Açıklaması - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur Açıklaması

"Aydınspor 1923 maçının zor geçeceği aşikar. Deplasmanda bir final maçı oynayacağız. Bu final maçını kazanmak istiyoruz"

12.11.2014 17:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Aydınspor 1923 maçının zor geçeceği aşikar. Deplasmanda bir final maçı oynayacağız. Bu final maçını kazanmak istiyoruz" dedi.

Aydınspor 1923 maçı hazırlıklarını Türkiye Futbol Federasyonu antrenman sahasında sürdüren sarı-siyahlı takımda, teknik direktör Uğur, idman öncesinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Fethiyespor karşısında kazandıkları 3 puanın kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.

Şampiyonluğa ulaşma adına bazı riskler aldıklarını belirten Uğur, "Başarıya giderken çeşitli riskler almak zorundasınız. Bu riskler, bugün bizim adımıza artı yönde gelişti. Kazandığımız zaman çok şeyi kazanacağımızı biliyorduk. Risk almadan da başarı olmaz. Hep diyoruz, bir şey hayal edilmeden o gerçekleşmez. Şampiyonluk hayalimiz olduğu için oraya ulaşma adına ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz" diye konuştu.

Uğur, ligin 12. haftasında 25 puanla lider olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, liderliklerini sürdürmek istediklerini dile getirdi.

Takımda aile ortamı olduğuna dikkati çeken Uğur, "Bir futbol takımı birçok şeyiyle şampiyon olur. Bu takımın en önemli özelliği, bir aile ortamının olmasıdır. Oyuncu grubu arasında iyi bir diyalog var. Aile olarak birbirleriyle bağları var. Bunun yanında çalışmalardaki ciddiyetleri başarı için çok önemli. Bu, bizim için büyük bir şans" ifadesini kullandı.

Aydınspor 1923 maçını kazanıp hedeflerine emin adımlarla devam etmek istediklerini belirten Uğur, "Bizim için iç saha, dış saha anlayışı yok. Aydınspor 1923 maçının zor geçeceği aşikar. Deplasmanda bir final maçı oynayacağız. Bu final maçını kazanmak istiyoruz. Rakibimizi de tanıyoruz. Ona göre de hazırlanıyoruz. Müsabakayı kazanma arzusuyla Aydın'a gideceğiz" dedi. - Malatya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uğur Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement