Yeni Malatyaspor Transferi Ağırdan Alıyor - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Transferi Ağırdan Alıyor

Yeni Malatyaspor Transferi Ağırdan Alıyor

PTT 1. Lig’de gelecek sezon iddialı bir takım oluşturmak için düğmeye basan Yeni Malatyaspor, kuracağı kadroyu şekillendirmeye çalışıyor.

19.06.2016 18:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de gelecek sezon iddialı bir takım oluşturmak için düğmeye basan Yeni Malatyaspor, kuracağı kadroyu şekillendirmeye çalışıyor.

Geçen sezondan 7 oyuncu ile yollarını ayıran sarı-kırmızılı ekip, bu futbolcuların yerine bir savunmacı, iki forvet, bir ofansif orta saha, iki ön kenar oyuncusu, iki bek ve bir orta saha transfer edecek. Kadrosuna katacağı oyuncuları Bayram Bektaş'ın oyun sistemine uygunluk şartıyla belirleyecek yönetim önümüzdeki hafta sonuna kadar bazı isimleri kamuoyuna duyuracak.

"HEDEFİMİZ KAMPA KADAR TRANSFERİ BÜYÜK ORANDA TAMAMLAMAK"

Yürütülen transfer politikasıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı kırmızılı takımın sportif direktörü Ali Ravcı, "İç transferi büyük ölçüde belirledik. Sözleşmesi biten oyuncularımızdan sadece Osman, Ali ve Vedat kaldı. Onlarla da görüşülecek. Belki anlaşırız ya da anlaşamayız henüz belli bir şey yok. Dış transferde ise öyle hemen önümüze gelen isimle arayıp görüşmüyoruz. Önce araştırıyoruz, son sezonlarda neler yapmış, kişiliği, karakteri, yaşamı nasıl diye bakıyoruz, sonra bir ön görüşme yapıyoruz. Tabii bu da süreci uzatıyor. Şu ana kadar anlaştığımız ya da anlaşmaya yakın olduğumuz bir oyuncu yok. Bayram Hoca ile üzerinde durduğumuz bazı isimler var. Bunlarla hafta sonuna kadar belirli bir mesafeye gelebiliriz. Hedefimiz 1. etap kampına kadar dış transferi büyük oranda tamamlamak. Kamplarda tüm takımla çalışmak her zaman avantajdır. Bunu sağlamak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz" dedi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Transferi Ağırdan Alıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement