Yeni Malatyaspor Türkiye Kupası'nda Orhangazispor ile Karşılaşacak - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor Türkiye Kupası'nda Orhangazispor ile Karşılaşacak

Yeni Malatyaspor Türkiye Kupası\'nda Orhangazispor ile Karşılaşacak

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bursa ekibi Orhangazispor ile karşılaşacak.

22.09.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur maçında Bursa ekibi Orhangazispor ile karşılaşacak.

Ligde Elazığspor yenilgisiyle morali bozulan Yeni Malatyaspor, kupada yarın oynayacağı Orhangazispor maçı için Bursa'ya gitti. Türkiye Kupası 2. Turu'nda eşleştiği Bursa temsilcisi Orhangazispor ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek Yeni Malatyaspor, Bursa'ya as oyuncularından yoksun gitti.

Sarı-kırmızılılarda Vedat Kapurtu, Ramazan Kahya, Aydın Çetin ve Kemal Cingirt sakatlıklarından dolayı, Koray Şanlı ise kart cezalısı olması nedeniyle Bursa'ya götürülmedi.

Orhangazispor ile Yeni Malatyaspor, Bursa Orhangazi İlçe Stadı'nda karşı karşıya gelecek. 23 Eylül Çarşamba günü 14.30'da oynanacak olan karşılaşmayı İzmir bölgesinden Özgür Sepin yönetecek. Sepin'in yardımcılıklarını İzmir bölgesinden Emre Ajun ile yine İzmir bölgesinden Mehmet Özkan yapacak. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor Türkiye Kupası'nda Orhangazispor ile Karşılaşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement