Yeni Malatyaspor'un Gençlerine Teklif Yağıyor - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'un Gençlerine Teklif Yağıyor

Yeni Malatyaspor\'un Gençlerine Teklif Yağıyor

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor’un kadrosunda yer alan, kendi altyapısından yetiştirdiği genç oyunculara teklif yağıyor.

21.07.2015 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor'un kadrosunda yer alan, kendi altyapısından yetiştirdiği genç oyunculara teklif yağıyor.

A takımda forma şansı bulmaları zor gözüken gençler için yönetim de kiralama yöntemine sıcak bakıyor. Sarı kırmızılı takımın kadrosunda bulunan ve 2 sezondur A takımla idmanlara çıkıp, profesyonel yapılan genç oyunculara transfer teklifleri yağıyor. Transferin gözde isimleri ise sol açık Ferhat Canlı ile Kaleci Abdulsamet Damlu.

ABDULSAMET İÇİN DEVLER SIRADA BEKLİYOR

1999 doğumlu olan ve 1,92 boya sahip Abdulsamet için Kasımpaşa, Gençlerbirliği ve Beşiktaş gibi takımlar yarışa girerken, bu oyuncu için kiralama hakkını elde etmek isteyen takımlar da var. Yeni Malatyaspor'un genç yıldızının önünün açık olması nedeniyle uzun bir sözleşme yapması şimdilik Abdulsamet'in elden kaçmasına izin vermiyor. Başarılı eldiveni sadece altyapı maçlarında oynatabilen, profesyonel düzeyde henüz tecrübe kazandıramayan Yeni Malatyaspor, oyuncusunun daha da değerlenmesi için bazı 2. ve 3. Lig ekiplerine kiralama yöntemine sıcak bakıyor.

FERHAT CANLI YETENEĞİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Sarı-kırmızılıların parlayan bir diğer yıldızı ise Ferhat Canlı. Başarılı sol çizgi oyuncusu, hızı çabukluğu ve yüksek top becerisi ile öne çıkıyor.

Ferhat Canlı'ya da birçok PTT 1. Lig ekibi talip olurken, yönetim bu oyuncuyu da satmayı düşünmüyor. Yeni Malatyaspor'un genç yıldızları Ferhat ve Abdulsamet'i kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen sürpriz bir teklifle kulübün kapısını çalan Anadolu Üsküdar takımı önümüzdeki sezon bu oyunculara formasını giydirmek istiyor. Bir dönem Yeni Malatyaspor'u çalıştıran Cafer Aydın'ın teknik direktörlüğünü yaptığı Anadolu Üsküdarspor, 18 yaşındaki Ferhat Canlı'yı ve daha 16'sında olan Abdulsamet'i kiralık olarak başkan Adil Gevrek'ten istedi. Resmi olan bu teklif karşısında Yücel İldiz'in olumlu ya da olumsuz karar vereceği açıklanırken, transferlerin olup olmayacağı birkaç güne belirlenecek.

BURAK KAVLAK'A KARAGÜMRÜK KANCASI

Yeni Malatyaspor'da transfer kıskacında olan bir başka isim ise Burak Kavlak. Fatih Karagümrük takımının ilgilendiği öğrenilen 19 yaşındaki forvetin, bonservis bedeli ile alınmak istenmesi transferin önündeki en büyük engel. Yıldızlarını düşük bedelle tam olarak parlatmadan satmak istemeyen yönetim, Burak'da da kiralık modelini hayata geçirmek istiyor. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'un Gençlerine Teklif Yağıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement