Yeni Malatyaspor'un Şampiyonluk Hesapları - Son Dakika
Spor

Yeni Malatyaspor'un Şampiyonluk Hesapları

Yeni Malatyaspor\'un Şampiyonluk Hesapları

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da şampiyonluğun rotası çizildi.

15.03.2015 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor'da şampiyonluğun rotası çizildi. Sarı-kırmızılılarda kalan 5 iç saha maçında da galibiyet hedefleniyor. Yönetim ve teknik heyet, deplasmandaki 4 maçta ise 8 puan alınması halinde PTT 1. Lig özleminin sona ereceğine inanıyor.

Seyircisiz oynama cezaları nedeniyle bir süredir taraftarından yoksun kalan ve son iç saha maçında seyircisiyle yeniden buluşan Yeni Malatyaspor'da şampiyonluk hesapları yapılmaya başlandı. Özellikle iç sahada rakiplerine zor anlar yaşatan sarı-kırmızılıların kalan 8 haftada evinde tam 4 maçı var. Bu durumu avantaja çevirmek isteyen yönetim ve teknik kadro ise şampiyonluğun bu 4 maçtan geçtiğine inanıyor. Sırasıyla sahasında Aydın 1923, Pendik, Bayrampaşa ve Keçiörengücü ile kozlarını paylaşacak olan Yeni Malatyaspor'da bu karşılaşmalarda 12 puan hedefleniyor.

Doğu Anadolu ekibi, bu sayede deplasmanda oynanacak zorlu maçlar için de bir kredi oluşturacak. Doğu Anadolu temsilcisi, Fethiye, Karagümrük, İskenderun ve Menemen maçlarından da 8 puan toplanması halinde elde edilecek 20 puanla şampiyonluk ipini göğüslemeyi planlıyor. Bu hedef tutarsa yıllardır iddialı takımlar kurmasına, büyük paralar harcamasına rağmen bir türlü PTT 1. Lig hedefine ulaşamayan sarı-kırmızılılar, Feyyaz Uçar idaresinde taraftarına şampiyonluk sevinci yaşatacak.

SADIK VE İRFAN'IN SAKATLIĞI DÜZELDİ

Yeni Malatyaspor'da son haftalarda eksiklikleri fazlasıyla hissedilen sakat oyuncular İrfan Başaran ve Sadık Çiftpınar'ın sakatlıkları tamamen düzeldi. Takımın önemli oyuncuları İrfan ve Sadık'ın önümüzdeki hafta oynanacak Fethiye karşılaşmasına yetişeceği belirtildi.

FETHİYE MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Hafta sonu oynayacağı Fethiyespor maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından başlayan sarı-kırmızlılarda moraller yerinde. Puan tablosunda üst sıralarda yer alan rakiplerinin zorlu maçlar oynayacağı haftada Fethiyespor'a konuk olacak Yeni Malatyaspor'da mutlak galibiyet. Son haftaların yaklaştığı 2. Lig'de takımın adım adım şampiyonluğa yürümesi yönetimi de harekete geçirdi. Sarı-kırmızılı yönetim deplasmanda alınacak galibiyetler için yüksek prim sistemini hayata geçirdiği öğrenildi. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Yeni Malatyaspor'un Şampiyonluk Hesapları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement