Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Ailesi Türkiye'de Kaç Paradan Satılacak? - Son Dakika
Otomobil

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Ailesi Türkiye'de Kaç Paradan Satılacak?

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Ailesi Türkiye\'de Kaç Paradan Satılacak?

CARMEDYA.COM – Mercedes-Benz’in C serisi modeli yenilenmesinin ardından yeniden satışa sunuldu.

03.08.2018 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CARMEDYA.COM – Mercedes-Benz"in C serisi modeli yenilenmesinin ardından yeniden satışa sunuldu. Kapsamlı bir yenilenmenin ardından C-Serisi 252.600 TL"den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Hangi motorlar ile gelecek?

Mercedes-Benz C 200 4MATIC, hem elektrik destekli turbo benzinli motoru hem de dört tekerlekten çekişli olması ile segmentinde fark yaratan bir konuma geliyor. EQ Boost adındaki, 10 kW ek güç ve 160 Nm tork üreten elektrik motor desteği ile 1.5 litrelik 4 silindirli turbo benzinli motorunda toplamda 184 BG/135 kW güç ve 280 Nm tork değerleri sunan yeni C 200 4MATIC, tamamen yeni bir seçenek olarak dikkat çekiyor. Otomobillerin elektrikli geleceğine hazırlık niteliğindeki modellerin öncülerinden olan Mercedes-Benz C 200 4MATIC, 48 Volt besleme sistemi ve EQ Boost"tan oluşan kombinasyonun da desteği ile 7,2-6,9 lt/100 km seviyesinde bir ortalama yakıt tüketimi ve 156-148 gr/km emisyon salınımı sunuyor.

Yeni Mercedes-Benz C serisinde tüketim ne durumda?

Mercedes-Benz C 180, C-Serisi ailesinin baz versiyonunu oluşturuyor. İlk etapta 9G-TRONIC ile kombine edilen 156 BG/115 kW güç, 250 Nm tork üreten C 180, karma koşullarda 6,8-6,5 lt/100 km yakıt tüketimi ve 155-149 gr/km emisyon salınımı sunuyor.

Mercedes-Benz C 200 d, güncel dizel motor ailesinin yeni 1,6 litrelik versiyonu ile ilk kez kullanıma sunuluyor. OM 654 D16 olarak kodlanan motorda çap ve strok (78 x 83,6 mm) değerleri OM 654 D20 kodlu 2,0 litrelik versiyona oranla azaltılmış durumda. 9G-TRONIC şanzımanla donatılan C 200 d, 150 BG/110 kW güç ve 360 Nm tork üretiyor. Mercedes-Benz C 200 d"nin karma koşullarda yakıt tüketimi 5,0-4,8 lt/100 km ve emisyon salınımı ise 132-126 gr/km.

Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Ailesi <a class='keyword-sd' href='/turkiye/' title='Türkiye'>Türkiye</a>'de Kaç Paradan Satılacak?

Tasarım ve donanımda yenilikler:

Üretiminin beşinci yılında kapsamlı olarak yenilenen Mercedes-Benz C-Serisi, görsel açıdan ağırlıklı olarak yeni farları ve arka aydınlatma grubu ile göz dolduruyor. Yeni C-Serisi"nin tampon veya radyatör ızgarası gibi detayları, Standart, AMG veya EXCLUSIVE tasarım paketlerine göre farklılık gösteriyor.

Modern lüksün yeni yorumu niteliğindeki yeni C-Serisi"nin iç mekanındaki dekorasyon, isteğe bağlı olarak mat cilalı ceviz ağacından ahşap veya antrasit rengi meşe ağacından ahşap olarak tercih edilebiliyor. Yeni iç mekan renk alternatiflerinde magma grisi/siyah konsol kombinasyonu dışında AMG Tasarım Konsepti için sunulan eyer kahvesi de öne çıkıyor. KEYLESS-GO anahtarsız çalıştırma fonksiyonu standart donanım olarak sunulurken, yeniden tasarlanan start-stop düğmesi türbin görünümüyle iç mekandaki sportif dinamizmi destekliyor. C-Serisi"nin araç anahtarı da yenilendi ve müşterilere parlak krom kaplamalı siyah, krom kaplamalı beyaz ya da mat krom kaplamalı beyaz olmak üzere üç farklı anahtar seçeneği sunuluyor.

The post Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Ailesi Türkiye"de kaç paradan satılacak? appeared first on Carmedya.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Yeni Mercedes-Benz C-Serisi Ailesi Türkiye'de Kaç Paradan Satılacak? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İnegöl'de seyir halindeki otomobilde çıkan yangın hasara yol açtı
    15:08 İnegöl'de seyir halindeki otomobilde çıkan yangın hasara yol açtı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde, İnegöl Organize Sanayi Bölgesi'nde seyir halindeki 16 Y 3879 plakalı otomobilde çıkan yangın, sürücü tarafından yangın tüpüyle müdahale edilerek söndürüldü. İtfaiye ekiplerinin de müdahalesiyle yangın tamamen kontrol altına alındı. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

  • Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!
    09:09 Türkiye Otomotiv Piyasası Sarsılacak!

    SDN Kurucusu ve içerik üreticisi Hakkı Alkan, yarın gerçekleşecek önemli bir gelişmeyi duyurdu. Bu gelişme, Türkiye'nin otomotiv piyasasını sarsacak nitelikte olacak. Elektrikli otomobil satın almayı düşünenler ve Çinli otomobil üreticisi Chery'den tanıtım bekleyenler arasında heyecan yarattı. Detaylar yarın açıklanacak.

  • Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı
    23:10 Togg T8X Tanıtım Tarihi Açıklandı

    Togg CEO'su Mehmet Gürcan Karakaş, Togg T8X modelinin tanıtım tarihini açıkladı. Karakaş, Mart 2025 - Nisan 2025 tarihleri arasında Togg T10F modelini satışa sunacaklarını ve bir süre sonra da Togg T8X'in tanıtımını yapacaklarını belirtti.

  • Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi
    21:18 Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası Koordinasyon Toplantısı Düzenlendi

    Petrol Ofisi Maxima 2024 Türkiye Ralli Şampiyonası'nın 3. ayağı öncesinde Bodrum'da koordinasyon toplantısı yapıldı. Toplantıya, ilgili kurum ve kuruluşlar katıldı. Yarış, Milas-Bodrum arasındaki etaplarda gerçekleşecek ve Pazar günü ödül töreniyle sona erecek.

  • Çinli otomobil üreticisi Dongfeng, İtalya'da üretim yapmak için pazarlık masasına oturdu
    21:09 Çinli otomobil üreticisi Dongfeng, İtalya'da üretim yapmak için pazarlık masasına oturdu

    Dongfeng, Avrupa'da üretim yapmak ve istihdam alanı oluşturmak için İtalya hükümetiyle görüşmelere başladı. Şirket, İtalya'da bir fabrika açarak üretim kapasitesini artırmayı ve Avrupa pazarına daha yakın olmayı hedefliyor. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ve binlerce kişiye istihdam sağlayacak bir tesis kurulması planlandığı belirtiliyor.


Advertisement