Yeni Mesaj Gazetesi Ehl-i Beyt Paneli Düzenledi - Son Dakika
Yerel

Yeni Mesaj Gazetesi Ehl-i Beyt Paneli Düzenledi

Yeni Mesaj Gazetesi Ehl-i Beyt Paneli Düzenledi

Yeni Mesaj Gazetesi Kilis'in Oylum Mahallesinde Ehl-i Beyt Paneli düzenledi.

17.02.2015 12:23  Güncelleme: 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Mesaj Gazetesi Kilis'in Oylum Mahallesi'nde Ehl-i Beyt Paneli düzenledi.

Panele konuşmacı olarak Gazeteci-yazar Op.Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi, Araştırmacı-yazar Alaaddin Özkar, Yusuf Yakut, Ahmet Özuymaz ve Hukukçu-yazar Av. Mehmet Galip Akdağ katıldı.

Oylum Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgisi ile gerçekleştirilen panelde konuşan Hukukçu-yazar Av. M. Galip Akdağ, Kur'an Kerim'den ayetler örnek göstererek Ehl-i Beyt'in Allah'ın emri ile sevilmesi ve önder bilinmesi gereken şahsiyetler olduğuna işaret etti.

Gerçek hakikatin gizlendiğine vurgu yapan Akdağ, "Makamları gitmesin diye bizden Ehl-i Beyti gizlediler. Hepimiz Veda Haccı'nı biliriz ama, Hz. Peygamber'in (s.a.a.) Hz. Ali Efendimizi kendisinden sonra imam ve halife tayin ettiği Gadir-i Hum Olayı'nı bilmeyiz. Peygamber Efendimizin vefatı ile başlayan bu yanlış zamanımıza kadar devam ederken, bugün İslam ülkelerinde yaşanan buhran, Ehl-i Beyt baş edilmediği içindir. Ancak onları rehber ve önder seçersek bu sıkıntılardan kurtulabiliriz" dedi.

Alaaddin Özkar, "Tarlalarımız, bağlarımız ipotekli, çiftçilerimiz borçlu! Halkımızın hali budur. AKP iktidara geldiği zaman ABD ve Avrupa birliği ile örtüştü. Biz yıllarca Türk olarak, Haçlılara karşı Anadolu'yu korurken bugün ne yazık ki Türkiye tercihini haçlıdan yana kullanmıştır. Domuz eti kasaplık et oldu, zina suç olmaktan çıkartıldı. Sen hali hazırda olan değerleri ortadan kaldırıyorsun, bu nasıl dindarlıktır? Bunlar biz dindarız diye halktan oylarını toplamadılar mı? Diyarbakır'da Kürt Türk derken yabancı petrol şirketleri senin petrolünü alıp götürüyor. Madenlerimiz yine öyle. Sen devamlı yeşil karta muhtaç kal diyor bunlar. Şimdi elin gavuru senin paranı ülkenden alıp götürüyor. Uyanın ve kendi malınıza, kendi toprağınıza sahip çıkın" diye konuştu.

Yeni Mesaj Gazetesi'nin düzenlediği İslam Dünyasını Kuşatan Fitneler ve Tevhidin Merkezi Ehl-i Beyt Paneli'nde son olarak Oylum Mahallesi sakinlerine hitap eden Op. Dr. Ahmet Hamdi Kepekçi ise, dosta sevinç düşmana üzüntü veren verimli topraklar üzerinde yaşadığımıza dikkat çekerek, "Vatanımızda gözü olanlar bizi fakir bırakmak için oyunlar oynuyor. BOP projesi kapsamında yıllar önce sınırları değişecek denilen ülkeler arasında Türkiye de var. Amerika'nın öngördüğü bu proje ile 22 İslam ülkesi için biçilen ortak kader budur ve Türkiye'nin geleceği de çok farklı değildir. Türkiye'nin yakılıp yıkılması her an mümkündür. Böyle şey mi olur demeyin çünkü proje bu. Biz diyoruz ki değerlerimiz tehdit altındadır. Bizim yaptığımız hesap bütün vatan bireylerinin kurtulması içindir, askerin çizmesi altında milletin namusu çiğnenmesin diye geziyor ve anlatıyoruz. Gidişat budur, ister inanın ister inanmayın" dedi.

Türkiye çapında her hafta 300 noktada bu panelleri yaptıklarını ifade eden Kepekçi, "Biz görevimizi yapıyoruz bizim alnımız açık. Aranızda borcu olmayan var mı? Devlet borçlu, millet borçlu peki alacaklı kim hiç merak ettiniz mi? Yahudi alacaklı, emperyalistler alacaklı. Türkiye böylesine bir ekonomik yalana esir olmuştur. Para bağımsızlığın simgesidir ama bizim paramız doların esiri. Bundan büyük esaret var mı? Hepimiz esiriz. Ey millet esaretten kurtulmak istiyorsanız eğer geleceğinizin müreffeh olmasını istiyorsanız bunun yolu Milli Ekonomi Modeli'dir, Haydar Baş'tır. Yanlışa karşı beraberce mücadele vermek zorundayız" dedi. - KİLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Mesaj Gazetesi Ehl-i Beyt Paneli Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement