Yeni Nesil İpad'lerin Üretim Arkadaşı "İphablet" Olacak! - Son Dakika
Teknoloji

Yeni Nesil İpad'lerin Üretim Arkadaşı "İphablet" Olacak!

Yeni Nesil İpad\'lerin Üretim Arkadaşı "İphablet" Olacak!

iPad ile iPhone arasında bir ekran boyuta ve yüksek işlemci performansına sahip olacağı öne sürülen iPhablet'in seri üretim tarihi kesinleşti!

27.07.2014 14:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

iPad ile iPhone arasında bir ekran boyuta ve yüksek işlemci performansına sahip olacağı öne sürülen iPhablet'in seri üretim tarihi kesinleşti! Kendini yalnız hissetmeyecek!

Akıllı telefon ile tablet modelleri arasında bir ekran/kasa boyutuna ve yüksek donanım gücüne sahip modellere verilen Phablet adı, Apple'ın da tercihi oldu. Phablet pazarına iPhablet adıyla girmeyi planlayan ve yine sadeliğinden ödün vermeyeceği bilinen iPhablet hakkında kesinliğe kavuşan bir sızıntı daha geldi.

5.5 inç ekran boyutuna sahip iPhablet modelinin bu kez de, 4.7 inç ekranlı iPhone 6 ile beraber değil de yeni nesil iPad modellerinin yanında üretileceği öne sürüldü. Yılda 3 kez tanıtım yapan Apple, geçtiğimiz aylarda WWDC ile geliştiricilere özel bir tanıtım gerçekleştirmiş ve iOS 8'i tanıtmıştı.

Gözler şimdi ise sızıntılarla dolu ve her geçen gün bir yeni iddiaya daha maruz kalan iPhone 6'ya ve iPhablet'e çevrildi. Görünen o ki Apple, iPhone modelinin popülerliğini düşürmemek ve kendi rekabetinde boğulmamak için iPhableti, yeni nesil iPad modeliyle birlikte tanıtacak.

iPhablet'in, iPad Mini 3 ve iPad Air 2 ile birlikte tanıtılacağı öne sürülüyor. Tabi Apple bir yılda düzenlediği tanıtım etkinliğini 3'den 4'e çıkarmazsa.

Kaynak: SilikonVadisi.tv

Son Dakika Teknoloji Yeni Nesil İpad'lerin Üretim Arkadaşı 'İphablet' Olacak! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement