Yeni Park Alanları Oluşturulmaya Devam Ediliyor - Son Dakika
Yerel

Yeni Park Alanları Oluşturulmaya Devam Ediliyor

Yeni Park Alanları Oluşturulmaya Devam Ediliyor

1 yılda yaklaşık 46 bin metre kare park ve yeşil alanı Burhaniye için yeniden düzenleyen Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Burhaniye’nin değişik mahallelerinde park alanları oluşturmaya devam ediyor.

10.12.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

1 yılda yaklaşık 46 bin metre kare park ve yeşil alanı Burhaniye için yeniden düzenleyen Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü Burhaniye'nin değişik mahallelerinde park alanları oluşturmaya devam ediyor.

Burhaniye Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından verilen talimatlar sunucunda Burhaniye'nin mahallelerinde park yapımına müsait ve ihtiyaç duyulan alanlarda yapılan parklar spor ve sosyal alanların canlanmasını sağlıyor. Hem çocukların hem yetişkinlerin spor ve sosyal yaşantısını hareketlendiren parklar ferah alanlar oluşturuluyor. Şehir genelinde ihtiyaç önceliğine göre belirli bir plan dahilinde park yapım çalışmalarını sürdüren Burhaniye Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü çocukların sağlıklı bir şekilde oyun oynayabilecekleri çocuk oyun gruplarının yanı sıra yetişkinler için de spor aletleri ve oturma alanları yapılıyor.

Son olarak 4 mahallede yapılan yeni park alanları yanı sıra eskimiş olan oyun grupları ve spor gruplarının yenilenmesi yapılıyor. Ören Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Öğretmenler Mahallesi ve Hürriyet Mahallesinde yapılan ve tamir gerektiren parklar hızla yapılarak halka hizmet sunmak için hazırlanıyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Park Alanları Oluşturulmaya Devam Ediliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement