Yeni Passat'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı - Son Dakika
Otomobil

Yeni Passat'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı

Yeni Passat\'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı

CARMEDYA.COM – Volkswagen’in tepeden tırnağa yenilediği sekizinci nesil Passat, sedan ve station wagon karoserleriyle Sardunya’da tanıtılırken, teknoloji ve donanım açısından zenginleşen modelin Türkiye fiyatı da açıklandı.

12.10.2014 23:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volkswagen’in tepeden tırnağa yenilediği sekizinci nesil Passat, sedan ve station wagon karoserleriyle Sardunya’da tanıtılırken, teknoloji ve donanım açısından zenginleşen modelin Türkiye fiyatı da açıklandı.


1973 yılından bu yana 22 milyondan fazla satış rakamına imza atan Passat’ın yeni nesili selefine göre 85 kilogram data hafiflemiş ve tümü Euro 6 standartlarını karşılayan motor seçenekleriyle satışa sunulacak otomobilde emisyon salınımı oranlarında da yüzde 14 oranında düşüş sağlanmış.


Türkiye’de 125 HP ve 150 HP’lik 1.4 TSI benzinli, 1.6 TDI 120 HP ve 150 ile 190 HP’lik 2.0 TDI dizel motor seçenekleriyle satışa sunulacak modelin yurtdışında 2.0 litre bi-turbo 240 HP motor ve 4MOTION sürekli dört tekerden çekiş sistemine sahip versiyonuyla Paris’te tanıtımı yapılan 1.4 TSI ve elektrik motoruna sahip plug-in hibrit GTE versiyonu da bulunuyor.Hibrit versiyonun yurtdışında satışına ise 2015 yılında başlanacak.



2.0 litrelik versiyonlar hariç diğer tüm motor seçeneklerinde DSG ve düz şanzıman sistemleri arasında tercih yapılabilecek.


Yeni Passat Trendline, Comfortline ve Highline olmak üzere üç farklı donanım seçeneğiyle satışa sunulacak. 1.4 TSI 125 HP motor ve düz şanzıman sistemine sahip Trendline donanımlı versiyon 69 bin 900 TL anahtar teslimi fiyat seçeneğiyle satışa sunulurken, modelin en üst versiyonu olan Highline donanıma sahip Passat 2.0 TDO 190 HP, DSG şanzıman seçeneğiyle birlikte 165 bin TL fiyat etiketine sahip.


Yeni Passat, çarpışma önleyici sistem, yanlış yakıt dolumunu önleme sistemi, adaptif sabit hız ssistemleriyle birlikte  navigasyondan, ön ve aria park sensörlerine, Alcantara kumaş kaplı ergonomic koltuklardan üç bölgeli klimaya kadar çok zengin bir donanım listesine de ev sahipliği yapıyor.


Araçlarda aynı zamanda 12.3 inçlik dokunmatik TFT ekran da yer alıyor ve bu ekran aracılığıyla interaktif sistemlere kumanda edilebiliyor.


Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Yeni Passat'ın Türkiye Fiyatı Açıklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yaman: Çok pahalı 2. El e250 cdi mercedes alırım 2012 model 0 0 Yanıtla

Advertisement