Yeni Peugeot 301 Özellikleri ve Lansman Fiyatları, 58 Bin 900 Tl - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Peugeot 301 Özellikleri ve Lansman Fiyatları, 58 Bin 900 Tl

Yeni Peugeot 301 Özellikleri ve Lansman Fiyatları, 58 Bin 900 Tl

Yeni Peugeot 301 Özellikleri ve Lansman Fiyatları Yeni Peugeot 301 artık çok daha modern bir tasarıma sahip. Yeni dikey ön ızgara dikkat çekiyor.

11.04.2017 03:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yeni Peugeot 301 Özellikleri ve Lansman Fiyatları

Yeni Peugeot 301 artık çok daha modern bir tasarıma sahip. Yeni dikey ön ızgara dikkat çekiyor. 58 Bin 900 TL başlayan fiyatlarıyla satışa sunuldu.

Yeni Peugeot 301 Özellikleri

YENİ 301'İ SEÇMENİZ İÇİN 3 NEDEN

SON NESİL TASARIM

PEUGEOT'un en son tasarım kodlarına uygun olarak şekilenen dış hatlar yepyeni bir görünüm ortaya koyuyor. Yeni Peugeot 301 gücü, konforlu geniş iç hacmi, ve dinamik yol tutuş keyfini birlikte sunuyor..

Markanın en son tasarım kodlarını içeren Yeni Peugeot 301'de, dikey radyatör ızgarası, yatay kaput ve göz alıcı farlar bulunuyor. Peugeot imzalı aydınlatmalar, LED gündüz sürüş farları ve aslan pençesi arka stop lambaları, yüksek teknolojik içeriği yansıtıyor.

LÜKS İÇ ORTAM

Peugeot 301'in kapıları, tamamıyla yeni ve futuristik beyaz gösterge ekranı sunan, çağdaş bir yolcu kabinine açılıyor. Orta konsoldaki kullanışlı ve geniş 7" kapasitif dokunmatik ekranı* ile, Peugeot 301'in kabini, şıklık ve modernliğin mükemmel bir karışımı olarak ortaya çıkıyor.

Jantlar

Yeni Peugeot 301'de yeni jantlar* 15 ve 16" ebatlarda mevcuttur. Alaşımlı jantlar veya kapaklı jantlardan birini seçebilirsiniz.

BOYUTLAR

TEKNOLOJİ VE PRATİKLİK

Segmentinde ilk kez sunulan Mirror Screen üçlü bağlantı* teknolojisini, Yeni Peugeot 301'in şık yolcu kabininde kullanılabiliyor. Geniş hacimli bagaj da, segmentindeki en büyük yükleme kapasitelerinden biri olarak kullanımınıza sunuluyor.

Sadece onaylı Mirrorlink® veya Apple carPlayTM uygulamaları duruma göre araç dururken veya seyir halindeyken çalışırlar. Araç seyir halindeyken, ilgili uygulamaların bazı fonksiyonları engellenir. Akıllı telefonun üzerinden ücretsiz olarak ulaşılabilen bazı içerik türleri ücretli Mirrorlink® veya onaylı eşdeğer Apple carPlayTM uygulamasına abone olmayı gerektirir. Mirror Screen fonksiyonu, operatörü ile birlikte internet erişimi içeren bir telefon abonmanlığının olması kaydıyla, Mirrorlink® uyumlu Android altındaki Blackberry ve windows Phone telefonları için Mirrorlink® teknolojisi aracılığı ile, iOS altındaki telefonlar için Apple carPlayTM aracılığı ile çalışmaktadır. Yeni akıllı telefonlar aşamalı olarak bu teknolojiler ile donatılacaktır.

Mirror Screen'e Detaylı Bakış Bağlı Kalın ve Güvenle Sürün

Mirror Screen'le, aracınızı sürerken bile favori uygulamalarınızla gün boyu birlikte olun!  Mirror Screen ile telefonunuzda olduğu gibi aracınızın dokunmatik ekranında da uygulamalarınızı görebilirsiniz.

Uygulamalarınızı orijinal ekrandan daha fazla görünür kılar ve sizin, ses veya dokunmatik kumanda kullanarak uygulamalarla güvenli olarak iletişim kurmanızı sağlar. Gözlerinizi yoldan ayırmadan web radyosunu çalabilir veya SMS gönderilmesini ya da size okunmasını sağlayabilirsiniz.

Apple CarPlay ™

Eğer iPhone kullanıyorsanız, Apple CarPlay™ sadece sesinizi veya parmaklarınızı kullanarak arama yapmanın, Maps uygulamasını kullanmanın, müzik dinlemenin ve mesajlarınızı kontrol etmenin sezgisel bir yolu. Gözlerinizi yoldan ayırmadan Siri ses tanıma sistemini, aracınızın dokunmatik ekranından veya direksiyon simidinin altındaki ses kontrol düğmesine basılı tutarak aktifleştirebilirsiniz.

Siri, telefona bakmanıza gerek kalmadan telefon defterinize erişmenizi, çağrı yapmanızı ve mesajlarınızı dinlemenizi ve yazdırmanızı sağlar.

Maps uygulamasının basitliği sayesinde Apple CarPlay™, yolculuğunuz esnasında size talimatlar vererek trafik koşullarını dikkate almanızı sağlar ve size varış saatini söyler. Ayrıca Siri'ye gideceğiniz adresi de söylemeniz yeterli.

Apple CarPlay™ ile aracınızı kullanırken Spotify ve Stitcher gibi bazı ses uygulamalarını da kullanabilirsiniz.

Android Auto

AndroidAuto™'yu kullanmak için, Android Auto™ ile uyumlu aracınız veya aracınızı satın aldıktan sonra kurulmuş Android Auto™ uyumlu bir araç radyosu ve Android versiyon 5.0 (Lollipop) veya üstünü çalıştıran bir telefonunuz olması gerekmektedir.

İlk olarak, Google Play Store'dan Android Auto uygulamasını akıllı telefonunuza indirin.

Android telefonunuzu uyumlu araca veya araç radyosuna bağladığınızda, uygulamalarınız Android Auto™ sayesinde otomobilinizin ekranında görüntülenecektir. Android Auto™ uyumluluğu konusunda daha fazla bilgi almak için support.google.com/androidauto adresine bakınız.

Birkaç kelime yeterli. İleri ses teknolojisi sayesinde her şeyi çabuk ve kolayca, sesinizi kullanarak kontrol edebilirsiniz (internet bağlantısı gerektirir). Elinizi direksiyon simidinden çekmeden arama yapın, mesaj alın veya gönderin. Bırakın Google Maps™ sizi yönlendirsin.

"Turn-by-turn" sesli navigasyon, trafik koşulları ve yol tarifi veren oklar gibi özellikler sayesinde gideceğiniz yere çok kolay varacaksınız.

MirrorLink®, akıllı telefonunuza* kurulu uygulamaları** aracınızı sürerken kullanmanız için tasarlanmış bir arayüz üzerinden kullanmanızı sağlar: Navigasyon, sürüş yardımları, müzik, telefon, vs.

Uygulamalar akıllı telefonunuzda çalışır ancak otomobilinizin ekranında gösterilir, aracınızdaki ses sisteminden duyarsınız.

Bu size her gün kullandığınız tüm uygulamalara, otomobili sürerken kullanılmak üzere tasarlanmış olan bir formatta erişmenizi ve uygulamalarla daha iyi etkileşmenizi sağlar.

Telefon uyumluysa

**  Uygulama uyumluysa

Mirror Screen Uyumlu Telefonlar

Apple CarPlay ™

(iOS 9.0 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlar için geçerlidir)

iPhone 5

iPhone 5c

iPhone 5+

iPhone 5s

iPhone 5SE

iPhone 6

iPhone 6+

iPhone 6s

iPhone 6SE

iPhone 7

Android Auto

(Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlar için geçerlidir)

MirrorLink ®

(Android 4.3 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlar için geçerlidir)

MirrorLink 1.0

Samsung

Galaxy S3

Galaxy Note 2

(Android 5.0 ve üzeri işletim sistemine sahip telefonlar için geçerlidir)

MirrorLink 1.1

Samsung

Galaxy Note 4, Galaxy S5,

Galaxy S6 Edge+, Galaxy S6, Galaxy S6 Edge, Galaxy Note 6,

Galaxy Alpha, A3 2016, A7, S7 and S7 Edge

HTC

HTC One (M9+),

HTC One (M9),

HTC One (M8),

HTC Eye,

HTC 820.

Sony

Z5 Compact

Z5 Dual

Z5 Premium Dual

MirrorLink 1.2

Çok yakında

GÜVENLİK VE VERİM

Yeni Peugeot 301'in pasif ve aktif güvenlik özellikleri, giriş seviyesinden itibaren standart olarak sunuluyor. Yüksek bir sürüş keyfi ve ekonomik kullanım için 1.6L HDi 92 hp dizel motor ve üst üste iki yıl « Yılın Motoru Ödülü »nü alan 1.2L PureTech 82 hp benzinli motor seçeneklerinden birini seçebilirsiniz.

Yeni Peugeot 301 Lansman Fiyatları

Yeni Peugeot 301 Türkiye'de 2 farklı motor ve 3 farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak. Başlangıç seviyesi olan 301 Access, markanın dünya çapında 1 milyon adedin üzerinde modelinde kullanılan 1.2 lt PureTech motora sahip. Bu motor 3 silindirli ve 82 bg. güç seviyesinde.

Aracın başlangıç fiyatı ise lansmana özel 58 bin 900 TL.

En üst donanım seviyesine sahip 301 Allure 1.6 Hdi 92 bg. Fiyatı 74 bin 900 TL. Bu aracın 100 km'deki tüketimi ortalama 4.1/lt. Benzinli olan 1.2 lt'lik versiyonun karma tüketimi ise 4.9 lt

Yeni Peugeot 301 Galeri

Peugeot

Kaynak: Teknotalk.com

Son Dakika Ekonomi Yeni Peugeot 301 Özellikleri ve Lansman Fiyatları, 58 Bin 900 Tl - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi
    18:49 2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu Kuala Lumpur'da Düzenlendi

    2024 İpek Yolu ve Asya Medeniyeti Forumu, Malezya'nın başkenti Kuala Lumpur'da gerçekleştirildi. Forum, Çin ile Malezya arasındaki diplomatik ilişkilerin 50. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak düzenlendi. Forumun amacı, modern İpek Yolu'nun ve uluslararası bağlantıların rolünün daha iyi anlaşılmasını sağlamak ve uluslararası bir takipçi kitlesine hitap etmektir. Malezya Başbakan Yardımcısı Fadıllah Yusuf, forumda yaptığı açılış konuşmasında ikili ilişkileri derinleştirme çağrısında bulundu ve Kuşak ve Yol İnisiyatifi'nin Malezya-Çin işbirliğinin merkezinde yer aldığını vurguladı.

  • BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı
    18:49 BIST 100 Endeksi Yükselişle Kapandı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,69 artışla 9.142,40 puandan tamamladı. Mali, hizmetler, sanayi ve teknoloji endeksleri değer kazandı. Altın ons fiyatı 2.233 dolardan işlem görürken, doların efektif kurunda artış yaşandı. Londra Brent tipi ham petrolün varil fiyatı ise yükselişle 86,8 dolardan işlem gördü.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı
    18:39 BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,69 değer kazanarak 9.142,40 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,38, holding endeksi yüzde 0,16 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 4,47 ile bilişim, en çok kaybettiren yüzde 1,23 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu. ABD'de kişisel tüketim harcamaları şubatta yüzde 0,8 artış kaydetti. Fed'in faiz indirimine ilişkin belirsizlikler devam ediyor.

  • Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı
    18:37 Havza OSB'de Alan Genişlemesi İçin İnceleme Yapıldı

    Samsun Valisi Orhan Tavlı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ve AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, Havza OSB'de alan genişlemesi yapılacak sahada inceleme gerçekleştirdi. Havza OSB'nin mevcut alanı 1 milyon metrekareden 10 milyon metrekareye çıkarıldı. Havza OSB, ülke ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak.

  • Martı TAG ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Davası Ertelendi
    18:34 Martı TAG ve İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Davası Ertelendi

    Martı TAG ile İstanbul Taksiciler Esnaf Odası arasında görülen dava 19 Temmuz'a ertelendi. Duruşma sonrası Martı TAG Kurucusu Oğuz Alper Öktem, 'Martı TAG uygulamamız aynen devam etmektedir, erişim engeli söz konusu değil. İstanbul'un en büyük ulaşım camiasıyız, davamızı kazanacağız' dedi.


Advertisement