Yeni Renk KPSS'den Açılışa Özel Sınava Girecek Her Öğrenciye 200 TL İndirim - Son Dakika
Yerel

Yeni Renk KPSS'den Açılışa Özel Sınava Girecek Her Öğrenciye 200 TL İndirim

Yeni Renk KPSS\'den Açılışa Özel Sınava Girecek Her Öğrenciye 200 TL İndirim

Kars’ta, KPSS ,KPSS A, AÖF,YDS, DGS, ALES, SMMM, Eğitim Bilimleri Kursu ve yeni alınacak öğretmenler için geçerli olan ve 50 soru sorulan ÖABT Öğretmenlik Kursu için adayların hizmetine ‘Yeni Renk Akademi’ girdi.

21.05.2015 16:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kars'ta, KPSS,KPSS A, AÖF,YDS, DGS, ALES, SMMM, Eğitim Bilimleri Kursu ve yeni alınacak öğretmenler için geçerli olan ve 50 soru sorulan ÖABT Öğretmenlik Kursu için adayların hizmetine 'Yeni Renk Akademi' girdi.

Kurs açılışa özel düzenleyeceği sınavda derece yapanların dışında katılımcılara 200 TL indirim uygulayacak.

Kumu personeli olmak için girilen kurslara hazırlık imkanı sunan, 'Yeni Renk' kursu Kars Belediye Başkan Yardımcı Ferit Yenice'nin katılımı ile hizmete açıldı. Yenice burada yaptığı konuşmada İslam dininin ilk emrinin oku olduğunu anımsatarak, "Bilime ve öğrenmeye çok değer veren bir dinin mensupları olarak çağımızda eğitimin önemini biliyoruz. Dolayısı ile çocuklarımızın çağımızın gereksinimlerine göre yetiştirilmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Bu doğrultuda gerek KPSS kursları ve diğer eğitim kurumlarının, sosyal hayatta, günlük hayatta önemli bir yeri olduğunun bilincindeyiz. Kursumuz Kars'a hayırlı olsun" dedi.

Yeni Renk kursunun yöneticilerinden Muhammed Korkmaz ise açılış sonrası yaptığı açıklamada, öğrencilere eğitim kurumlarıyla en iyi şekilde hizmet sunmak ve başarıları yakalamak için yola çıktıklarını söyledi.

Korkmaz, Kurumlarında, memurlar için genel yetenek genel kültür kursu vereceklerini, Lise ve Üniversite öğrencileri ile ön lisans denilen 2 yıllık öğrencilere devletin yılda açıktan atamalar hariç 4 atamasında geçerli olacak puan sınavlarında kaliteli hizmet sunacaklarını belirtti.

Sınavların 2 yılda bir olduğunu hatırlatan Korkmaz, "Özellikle memurluk alımlarında 2 yıl iken öğretmenlik alımları her yıl oluyor. Örneğin 2016 yılında memurluk alım sınavları olacak. Bu yüzden lise mezunları, 2 yıllık mezunlar, 4 yıllık mezunlar, öğretmenler, alan grubu dediğimiz iktisat, işletme ve maliye grubu ile bunların hepsi için 2016 tam bir KPSS senesi olacak" diye konuştu.

Bir çok kurs alternatifi ile öğrencilerin karşısına çıktıklarını ifade eden Korkmaz, hafta içi isteyenlerin sabah, öğleden sonra veya akşam saatlerinde gelebileceği 3 farklı zaman diliminin yanı sıra hafta sonunda aynı saatlerde hizmet vereceklerine dikkat çekti.

'EĞİTİM KADROSU TECRÜBELİ VE ALANINDA UZMAN OLACAK'

Tecrübeli ve alanlarında birikimli bir kadroyla çalışacaklarını aktaran Korkmaz, birebir öğrenciyle ilgileneceklerinin altını çizdi. Öğretmen kadrosu olarak, genel kültür ve genel yetenek branşlarında öğretmen kadrolarında 5 çalışan olacağını bunların Matematik, Tarih, Coğrafya, Türkçe ve Geometri dallarında olduklarını açıkladı. Ayrıca, Eğitim Bilimlerinde hocaların Erzurum'dan getirileceğini ve alan bilgisinde ise hocaları Kafkas Üniversitesi'nin tecrübeli akedemik kadrosundan istifade ederek belirleyeceklerini vurgulayan Korkmaz, " Üniversitemizden, Muhasebe, Maliye, Hukuk ve İktisat derslerini hocalarımız anlatacaklar" ifadelerini kullandı.

'DÖKÜMALAR YEDİ İKLİM'DEN'

Korkmaz, döküman bağlamında 'Yedi İklim' ile işbirliğinde olduklarını ve bu ortaklıkla Kars'ta yeni bir renk oluşturduklarını söyleyerek, " Türkiye'nin 81 ilinde Yedi İklim kaynakları var. Bu saatten sonra artık Kars'ta da varız. Şehrimizde KPSS dershaneleri var lakin biz farklı bir konsepte hizmet sunmak için yola çıktık."

'KARS'A ÖZEL 23-24 MAYIS'TA İDİRİMLİ SINAV'

Yeni Renk Yöneticisi Korkmaz, Kars'a özel indirimle hizmete başladıkları müjdesini verdiği konuşmasında, " Şu an erken kayıt dönemindeyiz. 23 Mayıs ile 15 Haziran arası erken kayıt dönemi olacak. 23-24 Mayıs'ta Kars geneli özel indirimli sınav yapacağız. Sınava katılan tüm öğrencilere 200 TL indirim uygulayacak, ayrıca derece yapanlara özel indirimler uygulanacak. Müracaat için öğrencilerimiz, Faik Bey Caddesi GAMP konağı karşısı 'Yeni Renk' Akademi kursumuza gelebilirler" şeklinde konuştu. - KARS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Renk KPSS'den Açılışa Özel Sınava Girecek Her Öğrenciye 200 TL İndirim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement