Sevimli Köpeğin Dansı İzleyenleri Hayrete Düşürüyor - Son Dakika
Dünya

Sevimli Köpeğin Dansı İzleyenleri Hayrete Düşürüyor

Sokakta başıboş halde bulunarak barınağa getirilen köpeğin kafesinde yaptığı dans izleyenlerin gönüllerini fethetti.

12.02.2016 21:41  Güncelleme: 23:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Amerika'nın Florida eyaletinin Orlando kentinde geçtiğimiz pazartesi günü sokakta bulunan hasta köpek tedavi edildikten sonra yeni sahibini bekliyor.

Orlando şehrinde Orange County Hayvan Hizmetleri barınağının yakınlarında sokakta bulunan, 1 yaşındaki başıboş köpekte yapılan kontrollerde kalp kurdu hastalığı ortaya çıktı. İlk tedavisi yapılan köpek üzerinde künye ya da mikroçip bulunamayınca barınakta bulunan bir kafese yerleştirildi. Lakin köpekte kayış takımının olması barınak çalışanlarına hayvanın muhtemel bir sahibi olduğu fikrini verdi.

BARINAK ÇALIŞANI DANS ETTİĞİNİ FARK ETTİ

Barınağın çalışanlarından Crystal Kincaid adlı kadın sevimli köpeğin dans ettiğini fark edince bunu cep telefonuyla kaydederek barınağın Facebook sayfasına 'Ginger Rogers yeni bir dans arkadaşı arıyor' etiketiyle 10 Şubat çarşamba günü yükledi. Görüntüler Facebook üzerinde iki gün içinde 115.000'den fazla izlendi ve birçok yorum aldı.

Ginger Rogers

OSCARLI YILDIZIN İSMİ VERİLDİ

Border Terrier melezi köpeğe çalışanlar, hayvanın güzel dans etmesine atfen, Oscar ödüllü ünlü kadın oyuncu Ginger Rogers ismini taktılar. Hayvan barınağı, 24 saat içinde eğer sahibi bulunamazsa köpeğin başka bir sahibe verilebileceğini belirtti. Barınak ayrıca sahiplenilmesi sırasında alınan barınak bakım ücretinden feragat ettiğini de açıkladı.

KALP KURDU HASTALIĞI

Kalp Kurdu rahatsızlığına bir parazit sebep oluyor ve özellikle köpeklerde görülüyor. Yetişkinlerinin boyları 15 ile 30 santime kadar ulaşabilen bu parazitler genellikle kalp ve damarlarda bulunuyor. Yetişkin parazitler kalbe yerleşerek akciğerlere, böbreklere ve karaciğere giden kan akışını kısıtlıyor. Hastalık tedavi edilmezse ölümcül olabiliyor. Kanda bulunan larvalar sivrisinekler sayesinde köpekten köpeğe bulaşıyor.

Sevimli Köpeğin Dansı İzleyenleri Hayrete Düşürüyor

Son Dakika Dünya Sevimli Köpeğin Dansı İzleyenleri Hayrete Düşürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • asena: Aşkito dansı yapıyor. 2 0 Yanıtla

Advertisement