Yeni Salı Pazarı alanı için kuralar çekildi - Son Dakika
Güncel

Yeni Salı Pazarı alanı için kuralar çekildi

Yeni Salı Pazarı alanı için kuralar çekildi

Kurban Bayramı sonrası Çilek Sokak'ta kurulacak pazar için, esnaf kura çekimini yaptı. Encümen huzurunda yapılan çekilişte esnaf yeni yerini kendi belirledi.

19.08.2016 08:53  Güncelleme: 08:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ödemiş'lilerin yoğun ilgi gösterdiği Salı Pazarı'nda yapılacak yeni düzenleme çalışmasından dolayı mevcut Pazar Kurban Bayramı sonrası Çilek sokak'ta kurulmaya başlayacak. 6 bin metrekare alanda kurulacak olan yeni Pazar alanında 240 sergi yeri bulunuyor.. Yönetmelik hükümlerine göre hazırlanan yeni Pazar alanında, üreticiler, balıkçılar, peynirciler, tuhafiyeciler, manavlar gibi kategoriler belirlenerek sergi alanları ayrı ayrı yerlerde gruplandırıldı. Belediye tarafından hazırlanan yeni Pazar alanında pazarcı esnafına eşit bir şekilde davranılması amacıyla sergi yerleri kura ile belirlendi. Encümen huzurunda yapılan kura ile pazarcı esnafı kendi yerini kendi belirledi.

Belediye Başkanı A. Mahmut Badem başkanlığında yapılan kura çekimine, yoğun ilgi vardı. Başkan Mahmut Badem; "Yeni alanı düzenlerken sizlerin fikirlerini hep önemsedik. Hepinize eşit mesafede davrandık. Sergi alanlarının adil bir şekilde belirlenmesi için hepinizin huzurunda kura çekiyoruz. Pazarımız bundan sonra daha iyi şartlarda hizmet verecek" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Salı Pazarı alanı için kuralar çekildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement