Yeni Salona Dev Skorboard - Son Dakika
Yerel

Yeni Salona Dev Skorboard

Yeni Salona Dev Skorboard

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Şeker arazisine yaptırılan 4 bin 500 kişilik yeni spor salonunun dev skorboardları yerleştirildi.

04.08.2015 16:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından Şeker arazisine yaptırılan 4 bin 500 kişilik yeni spor salonunun dev skorboardları yerleştirildi. 4X5 metre kare büyüklüğündeki led ekranlı skorboardlarda her türlü canlı yayın ve animasyon da yapılabilecek.

Şeker arazisine, Malatya Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü tarafından yaklaşık 20 milyon liraya yaptırılan ve uzay üssünü andıran yeni spor salonu henüz hizmete girmeden büyük ilgi çekmeye başladı.

4500 seyirci kapasiteli salon FIBA standartlarına uyarken, içinde 3 yavru antrenman salonu bulunduruyor. İnşası hızla süren spor salonunun her aşaması tamamlandığında, sporseverleri biraz daha heyecan basarken son olarak dış kaplama ile elektronik skorboardlar yerleştirildi. Vinç yardımıyla yerleştirilen led ekran skorboardlar, yaklaşık 20 metrekare büyüklüğünde.

Son dönem teknolojisine tamamen uygun skorboardların en büyük özelliği ise salonun her iki köşesine yerleştirilmiş olması. Konser, kongre, maç gibi organizasyonlarda canlı yayın kameralarının ve ya bilgisayar animasyonlarının da bağlanabileceği ekranlar yüksek görüntü çözünürlüğüne sahip.

Salonun genel inşasının büyük oranda tamamlandığına dikkat çeken İl Müdürü Sadi Fındıklı, son bahar aylarında salonu teslim alabileceklerini söylerken, amaçlarının bu salonu büyük bir şampiyona ya da organizasyonla açmak olduğunu belirtti. - MALATYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Salona Dev Skorboard - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement