Yeni Samsung Galaxy S5 Vodafone Red Farkıyla Satışta - Son Dakika
Güncel

Yeni Samsung Galaxy S5 Vodafone Red Farkıyla Satışta

Vodafone Türkiye, yepyeni Samsung Galaxy S5'i Türkiye'deki aboneleri için çok özel hediyelerle satışa sunuyor.

12.04.2014 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SAMSUNG GALAXY S5, VODAFONE RED'E ÖZEL REDLIFE MARKALI AKSESUAR SETİ HEDİYESİYLE TÜRKİYE'DE!

Vodafone Türkiye, yepyeni Samsung Galaxy S5'i Türkiye'deki aboneleri için çok özel hediyelerle satışa sunuyor. Şubat ayında dünya lansmanı yapılan son teknoloji Samsung akıllı telefon, Vodafone farkıyla "Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu - ACAİP" portföyündeki yerini alıyor. Vodafone Red Elite tarifesine ek ayda 40 TL fiyat avantajı ve 36 aya varan taksit seçenekleriyle gelen yeni Samsung Galaxy S5'te 16 GB hafıza kartı ve Vodafone Red'lilere özel Redlife markalı aksesuar seti hediye ediliyor.

Türkiye'nin dijital dönüşümüne liderlik etme hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Türkiye, akıllı cihaz fırsatlarını herkes için kolay, anlaşılır ve erişilebilir kılmaya devam ediyor. 24 Şubat'ta dünya lansmanı yapılan en son teknoloji Samsung Galaxy S5, abonelerine en son teknolojiyi sunmayı ilke edinen Vodafone Türkiye tarafından 11 Nisan itibariyle Vodafone Red avantajlarıyla satışa sunuldu.

Vodafone Red'in Samsung Galaxy S5 teklifi, Vodafone Red Elite tarifesine ek ayda 40 TL ödeme seçeneğiyle dikkat çekiyor ve 36 aya varan taksit imkanı sunuyor. Vodafone Red, yeni Samsung'a sahip olmak isteyenlere dopdolu bir aksesuar seti de hediye ediyor. Samsung Galaxy S5'in yanında Vodafone Red'e özel 16 GB hafıza kartı ile her biri Redlife markalı ekran koruyucu film, koruyucu arka kapak ve araç içi mini şarj cihazı armağan ediliyor.

Vodafone'lular için akıllı cihaz seçmeyi, almayı ve kullanmayı kolaylaştıran Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu (ACAİP) portföyüne eklenen Samsung Galaxy S5, üstün teknolojisiyle ve akıllı cihaz dünyasına yepyeni bir soluk getiren özellikleriyle dikkat çekiyor. Mavi, beyaz, siyah ve altın olmak üzere dört farklı renge sahip akıllı telefon 5.1 inçlik Full HD ekranıyla göz kamaştırıyor. IP67 sertifikasıyla toza ve suya dayanıklı tasarlanan gövde, ekranda kullanılan Corning Gorilla Glass 3 ile dayanıklılığı zirveye taşıyor. 16 megapiksel kamera ve 0.3 saniyelik otomatik fokus, yeni Samsung'un fotoğraf özelliklerine değer katıyor. Güvenli bir mobil ödeme aracı olarak kullanılabilecek Samsung Galaxy S5'te parmak izi okuyucusu ve biyometrik ekran kilidi kişisel bilgileri koruma altına alıyor. Android 4.4.2 Kit Kat işletim sistemine sahip yeni Samsung aynı zamanda Ultra Power Saving Mode özelliğiyle pil kullanım süresini eşi görülmemiş şekilde uzatıyor. Ayrıca Samsung Galaxy S5, yeni Samsung Gear Fit ve Gear 2 akıllı saatlerle de uyumlu

Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, konu hakkında şunları söyledi:

"İlk kez Şubat ayında tüm dünyaya tanıtılan Samsung Galaxy S5'i Vodafone Red farkıyla dünya ile aynı anda abonelerimizle buluşturuyoruz. Vodafone Türkiye olarak, dijital dönüşümün lideri olma vizyonuyla mobil iletişimin imkanlarını abonelerimiz için kolaylaştıran teklifler geliştiriyoruz. Vodafone Red farkıyla satışa sunduğumuz Samsung Galaxy S5'i Vodafone Red Elite aboneleriyle buluştururken geniş bir aksesuar setini onlara armağan etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vodafone Red ile Samsung Galaxy S5 edinen abonelerimize 16 GB hafıza kartı, koruyucu film, arka kapak ve mini şarj cihazı armağan ediyoruz. Bu vesileyle tüm abonelerimizi, uçtan uca iletişim hizmetlerinin yanında tarifeye ek akıllı cihaz avantajlarını ve hayatı kolaylaştıran fırsatları buluşturan Vodafone Red dünyasına davet ediyoruz."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Yeni Samsung Galaxy S5 Vodafone Red Farkıyla Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement