Yeni Savcı Görevi Başında, Eskiler Şikayette - Son Dakika
Güncel

Yeni Savcı Görevi Başında, Eskiler Şikayette

Yeni Savcı Görevi Başında, Eskiler Şikayette

Yeni İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu iş başı yaptı.

17.01.2014 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

HSYK kararnamesi ile düz savcı olarak atanan Başsavcı Vekilleri Fikret Seçen, Cihan Kansız, Ercan Şafak ve Ali Güngör’ün haklarındaki atama kararına itiraz edecekleri öğrenildi. Yeni İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ise iş başı yaptı.

HSYK dün 19 savcı ile ve hakim ile ilgili atama kararlarını açıklamıştı. Atananlar arasında İstanbul Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri Fikret Seçen, Cihan Kansız, Ercan Şafak ile Ali Güngör de yer aldı. Bu isimler düz savcı olarak İstanbul dışına atandı. Edinilen bilgiye göre, savcılar atama kararına karşılık önümüzdeki günlerde itiraz edecek. HSYK’ya başvuracak savcıların dilekçelerini hazırladıkları öğrenildi. Savcıların itirazı HSYK Genel Kurulu tarafından ele alınacak.

YENİ BAŞSAVCI İŞBAŞI YAPTI

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu kararlarıyla görev yerleri değiştirilen Başsavcı Vekilleri Fikret Seçen, Cihan Kansız, Ercan Şafak, Ali Güngör ve Muammer Akkaş, 10 gün süreli sağlık raporu alarak izne ayrılırken; İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu öğle saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne gelerek iş başı yaptı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Turan Çolakkadı’nın yerine atanan Bakırköy Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu, öğle saatlerinde Bakırköy Adliyesi’ne geldi. Atama tebligatın kendisine ulaşmasının Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nda yeni görevine başlayacak olan Salihoğlu, adliyeye girişte herhangi bir açıklama yapmadı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Savcı Görevi Başında, Eskiler Şikayette - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement