Yeni Sezonda Bol Bol Güleceğiz - Son Dakika
Magazin

Yeni Sezonda Bol Bol Güleceğiz

Yeni Sezonda Bol Bol Güleceğiz

Birçok ünlü isim önümüzdeki yaz aylarında yeni filmleri için birer birer motor diyecek..

21.04.2013 08:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Birçok ünlü isim önümüzdeki yaz aylarında yeni filmleri için birer birer motor diyecek. Şimdi ise evlerinde harıl harıl senaryo yazmakla uğraşıyorlar. Bu isimler arasında Türkiye'nin en ünlü komedyenleri de bulunuyor. Bu isimlere gelince... Ata Demirer, Cem Yılmaz, Tolga Çevik ve Sermiyan Midyat. Şimdi bu isimlerin projelerini inceleyelim... Ata Demirer, şu sıralar büyük bir gizlilikle yeni filminin senaryosunu yazıyor. Hatta Demirer'in bu senaryodan eşi Özge Borak'a bile bahsetmediği söyleniyor. Ünlü komedyenin yeni projesiyle ilgili belli olan tek ayrıntı ise başrolde eşini oynatacak olması.

SIR GİBİ SAKLIYOR

Bir diğer merak edilen proje ise Cem Yılmaz'ın yeni filmi... Büyük bir gizlilik içinde sürdürülen senaryo çalışmaları hızla devam ederken, filmle ilgili tek bir ayrıntı belli oldu; o da Yılmaz'ın vazgeçilmez oyuncuları Zafer Algöz ve Ozan Güven'in de filmde rol alacağı. Tolga Çevik de yeni filminin senaryosu için 'Sen Kimsin?' filminde birlikte çalıştığı yönetmen arkadaşı Ozan Açıktan ile harıl harıl senaryo çalışıyor. Çevik'in yeni projesinden sızan tek bilgi de zaten, Açıktan ile birlikte çalıştığı...

OYUNCULAR BELİ DEĞİL

Son olarak da 'Ay Lav Yu' ve 'Hükümet Kadın' filmleri ile dikkatleri üzerine çeken Sermiyan Midyat'ın yeni projesinden bahsedelim... Önümüzdeki sene gösterime sokacağı yeni filminin senaryosu için çalışmalara başlayan Midyat, cast seçimini henüz yapmamış. Tüm bu bilgilerin ışığında bir tahmin yürütmek gerekirse; önümüzdeki sezon yine 'komedi' filmlerinin revaçta olacağını söylemek zor olmasa gerek.

Günün Repliği: "Kitap ayracına bir dolar vermek niye; doları kitap ayracı yerine kullanmak varken." -Steven Spielberg

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Sezonda Bol Bol Güleceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement