Yeni Türkiye Yolunda Büyük Adımlar Atılacaktır" - Son Dakika
Yerel

Yeni Türkiye Yolunda Büyük Adımlar Atılacaktır"

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, yeni Türkiye yolunda büyük adımlar atılacağını belirterek, parti olarak bu adımları daha sağlam atmak adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

06.04.2015 15:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Diyarbakır'ın Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl, yeni Türkiye yolunda büyük adımlar atılacağını belirterek, parti olarak bu adımları daha sağlam atmak adına ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını söyledi.

AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Ahmet Akyıl 7 Haziran genel seçimleri öncesinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi. Akyıl, bu seçimi yeni Türkiye için atılacak büyük bir adım olarak değerlendirip bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Akyıl, sahada yaptıkları çalışmalarla her geçen gün halkın AK Parti'ye daha çok teveccüh gösterdiğini gözlemlediklerini söyledi. Halkın yeni Türkiye'den beklentilerinin büyük olduğunu ifade eden Akyıl, bu beklentilere ancak AK Parti'nin cevap vereceğini kaydetti. Seçim çalışmalarını mahalle mahalle, cadde cadde, sokak sokak sürdürdüklerini dile getiren Akyıl, eski Türkiye'de yaşanan tüm olumsuzlukların artık geride kaldığını, seçimlerle birlikte yeni bir Türkiye oluşacağını ve halkın yeni Türkiye'den beklentilerinin çok fazla olduğunu ifade etti.

"290 BİN HANENİN KAPISINI ÇALMAYI HEDEFLİYORUZ"

Halkla sık sık bir araya geldiklerini söyleyen Ahmet Akyıl, ekipleri ile birlikte bütün evleri tek tek dolaşmayı hedeflediklerini söyledi. Kayapınar ilçesinde 290 bin hanenin olduğunu belirten Akyıl, bunların 7 Haziran tarihine kadar bunların yüzde 80'ine ulaşmayı hedeflediklerini ve bu yönde ciddi bir çalışma başlattıklarını kaydetti. Ak Parti'nin hedefleri arasında sivil anayasa ve başkanlık sisteminin de olduğuna vurgu yapan Akyıl, bu hedeflere ulaşmak için gerekli tüm çalışmayı yürüttüklerini dile getirdi. Akyıl, "7 Haziran 2015'te genel seçimlere gidiyoruz. Biz Ak Parti olarak seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sandık kurulu üyelerimizin atamalarını yapıyoruz. Sandık başkanlığı için isimlerimizi yazıyoruz. Seçimin güzel geçmesi, demokrasi ortamının sağlanması için elimizden geleni yapıyoruz. Herkesin baskı altında kalmadan kendi hür iradesiyle oy kullanması lazım. İyi bir seçim olabilmesi ve Türkiye'nin önünün açılabilmesi için bu şart. Ak Parti'nin hedefleri arasında başkanlık sistemi ve sivil anayasa var. Bu hedeflerin gerçekleşmesi ve Türkiye'nin geleceği için parti olarak elimizden geleni yapıyoruz. Halkla bir araya geliyoruz, sandık çalışmalarımızı en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Parti olarak, ilçe başkanı olarak ve kişi olarak sorumluluklarımızın farkındayız, bize verilen görevleri layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Türkiye hedeflerinde halkın refah seviyesinin yükseltilip daha huzurlu bir sistemin önünün açılması var. Bu da başkanlık sistemi ve sivil anayasa ile mümkün. Getirilmesi düşünülen başkanlık sistemiyle birlikte bölgede yaşayan vatandaşlarımızın hak ve hukukları sosyal ve kültürel yaşamları yasalar çerçevesinde daha iyi şartlarda verilecek. Biz de parti olarak seçim öncesinde ilçemizde bulunun 290 bin hanenin yüzde 80'ine ulaşmayı hedefliyoruz" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Türkiye Yolunda Büyük Adımlar Atılacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement