Yeni Ünye Jandarma Komutanı Göreve Başladı - Son Dakika
Yerel

Yeni Ünye Jandarma Komutanı Göreve Başladı

Yeni Ünye Jandarma Komutanı Göreve Başladı

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı görevine Kars’tan atanan Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun görevine başladı.

06.08.2014 13:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı görevine Kars'tan atanan Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun görevine başladı.

Ünye İlçe Jandarma Komutanlığı ve Garnizon Komutanlığı yapan Binbaşı Ahmet Koçdemir'in şark görevi için Şırnak'ın Milli Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'na tayin edilmesinden sonra boşalan komutanlıklara Kars Digor İlçe Jandarma Komutanlığı'ndan atanan Yüzbaşı Gökhan Coşkun görevine başladı.

Ünye İlçe Jandarma Komutanı ve Ünye Garnizon Komutanı olarak görevine başlayan Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun'u Ünye Milli Eğitim Müdürü Musa Erdem, Ünye Müftü Vekili Yaşar Arslan, Ünye Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Bahtiyar Çetin, Ünye Tapu Müdürü İhsan Koyun ve daire amirleri ziyaret ederek başladığı görevinde başarılar diledi.

Jandarma Yüzbaşı Gökhan Coşkun, 1972 yılı Denizli doğumlu olup Adana Kozan nüfusuna kayıtlı. Evli ve 2 çocuk babası olan Coşkun, İngilizce biliyor. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Ünye Jandarma Komutanı Göreve Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement