Yeni Vekil İlk Konserini Mamak'ta Verdi - Son Dakika
Güncel

Yeni Vekil İlk Konserini Mamak'ta Verdi

Yeni Vekil İlk Konserini Mamak\'ta Verdi

AK Parti'li vekil ve sanatçı Uğur Işılak, Mamak'ta 5 bin kişinin katıldığı iftar sonrası konser verdi. Işılak, "Hem vekil hem sanatçı olarak bu millete hizmet edeceğim" dedi.

05.07.2015 12:36  Güncelleme: 13:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti İstanbul Milletvekili ve sanatçı Uğur Işılak, Mamak'ta 5 bin kişinin katıldığı iftar sonrası konser verdi.

Her Ramazan ayında on binlerce mahalle sakinini mahalle iftarlarında bir araya getiren Mamak Belediyesi, bu sene de bereket sofralarını mahallelere taşımaya devam ediyor. Mamak Belediyesi'nin mahallelerin ortak yerleri belirlenerek binlerce Mamaklı'yı aynı sofrada buluşturduğu mahalle iftarlarının bu kez adresi Ekin-Başak ve Bostancık mahalleleri oldu. Başak Mahallesi'nde Mamak Belediyesi Necip Fazıl Kültür Merkezi önünde gerçekleşen iftarda 5 bin kişi aynı sofrada hep birlikte orucunu açtı. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek de iftarda Mamak'ın konuğu oldu. İftara Gökçek ve Akgül'ün yanı sıra AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer, Meclis Başkanvekili Erdal Ak, Grup Başkanvekili Faruk Gültekin, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

4 BİN KİŞİLİK CAMİNİN İNŞAATI BAŞLIYOR

İftar vaktinden önce alana gelerek vatandaşların masalarını dolaşan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, vatandaşları selamladı. Geçtiğimiz Ramazan ayında Başak Mahallesi sakinlerine 4 bin kişilik cami müjdesi veren Akgül, caminin proje çalışmasının tamamlanarak arsa tahsisinin yapıldığı ve önümüzdeki günlerde hafriyat çalışmalarına başlanacağı müjdesini verdi.

"MAMAK ARTIK ANKARA'NIN BÜYÜK İLÇELERİ ARASINDA ÖNE GEÇMİŞ DURUMDA"

Konuşmasında iftar daveti için Akgül'e teşekkür eden Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Mamak'ın artık eski Mamak olmadığını kaydetti. Gökçek, "Bir tarafta gençlik ve spor merkezi, diğer tarafta kültür merkezi. Mamak artık Ankara'nın büyük ilçeleri arasında öne geçmiş durumda. Böyle tesisler her ilçede yok maalesef. Mamaklılara helal, hoş olsun" ifadelerini kullandı.

"HEM VEKİL HEM SANATÇI OLARAK MİLLETİME HİZMET EDECEĞİM"

İftar sonrası Ramazan etkinlikleri kapsamında AK Parti İstanbul Milletvekili ve sevilen sanatçı Uğur Işılak sahne aldı. Konser alanını dolduran binlerce kişi, hep bir ağızdan sanatçıya eşlik etti. "Gelsen de bir gelmesen de", "Tuna Nehri" ve "Sakarya Türküsü" gibi popüler şarkılarını seslendiren Işılak, milletvekili olmasının ardından müzik ve albüm çalışmalarına devam edeceğini kaydederek, "Hem dostunuzum, hem sanatkarınızım hem de artık 25. dönem AK Parti milletvekili olarak huzurunuzdayım. Anadolu insanının olduğu her yerde bize ait değerlerin hamallığını yapmak bizim için en üst rütbeydi. Asıl olan millet, asil olan millet, vekalet eden asıl olana tabidir. Biz de size tabiyiz. Hiçbir şey değişmeyecek. Sadece eski yoğunlukta sanat icra edemeyeceğiz. Hem vekil hem sanatçı olarak bu millete hizmet edeceğim" diye konuştu.

"NECİP FAZILLARI YAŞATMAK LAZIM"

Mamaklılar'la kendisini buluşturduğu için Akgül'e teşekkür eden Işılak, geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Necip Fazıl Kültür Merkezi'nin açılışında yine konser verdiğini belirterek, "Büyük üstatların sadece şiirlerini okumakla yetinmemeliyiz. Onları toplumun her katmanında duyulacak hale getirmek boynumuzun borcudur. Bu vazifeyi de üstlenenler var. Necip Fazıl'ı bu vesileyle hayırla yad ediyoruz. Bu isimleri yaşatmak lazım. Bu kültür merkezine bu ismi düşünmesinden dolayı Mesut Akgül beyi tebrik ediyorum" dedi.

Konser sonrası sanatçıya çiçek veren Akgül, "Sanat ve sanatçı deyince herkesin aklına gelen sanatçının sesinin güzel, yorumunun güzel olmasıdır. Oysaki asıl önemli olan sesinin ve yorumunun güzelliğinin yanında bu bayrağı, bu milleti, bu vatanı dillendirmesi ve güzel ahlakıdır. Üstat, sanatı, duruşu ve fikirlerine bundan sonra siyaseti de ilave ederek bu millete hizmet edecek. Başarılarının devamını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Işılak, gecenin finalini Dombra ile yaptı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Yeni Vekil İlk Konserini Mamak'ta Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (24)

  • Sinan: Saray soytarısı kim gelse ona yalakalık yapar 10 2 Yanıtla
  • teacher: iyi kapak atti akp ye.isini biliyor. 8 1 Yanıtla
  • mert: Bu adamı haber yapan avaneler. Bu ülkede haber mi yok.Dombraymis şuna çaldı desenize. 8 0 Yanıtla
  • Ccc: Iyi edersin millet koyun oldukça sende güt 6 1 Yanıtla
  • Hasan sönmez: Vekilmiş sorsan meclisin yolunu bilmez 2 3 Yanıtla
  • önder: oyle mi anlastin padisahinla kurnaz isilak:)vekil yaparız biz seni ama gene eglendirirsin bizi talimatımi geldi:) 2 3 Yanıtla
  • hamza demur: sende çal 2 3 Yanıtla
  • kesin bilgi : Sanat kim uğur ışılak kim,ses yok bişey yok...yalakalar biyerlere geliyor işte 2 3 Yanıtla
  • VATANDAŞ : BUDA DEMEK OLUYORKİ BEN MİLLETİN TEMSİLCİLİNİ YAPAMIYACAM. SANATCILIGA DEVAM PARALAR GELSİN DEVLETTEN ZATEN ÇALIŞMADAN ALACAM.. 2 2 Yanıtla
  • Nidya: Hadi lan dalkavuk bu halkın senin gibi her devrin adamı olanlara ihtiyacı yok 1 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement