Yeni Yatırımlar Konuşuldu - Son Dakika
Yerel

Yeni Yatırımlar Konuşuldu

Yeni Yatırımlar Konuşuldu

Düzce-Ereğli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu üyeleri ilk Olağan Genel Kurulu için Düzce’de bir araya geldi.

03.09.2015 15:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Düzce-Ereğli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş Yönetim Kurulu üyeleri ilk Olağan Genel Kurulu için Düzce'de bir araya geldi. Toplantıda yeni yatırım hedefleri görüşülürken Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal da DERGAZ Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Kısa adı DERGAZ olan Düzce - Ereğli Doğal Gaz Dağıtım A.Ş. ilk Olağan Genel Kurulunu Düzce'de gerçekleştirdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'in de katıldığı toplantıda, DERGAZ Bölge Genel Müdürü Ahmet Yücel Yazıcı, DERGAZ Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Başbey, Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal, DERGAZ Bölge Müdürü Mustafa Doğan, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gümüşova Belediye Başkanı Ahmet Azap, Gölyaka Belediye Başkanı Bekir Akbulut, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Gülüç Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin yer aldı.

Toplantıda DERGAZ'ın Ereğli ve Düzce için yeni yatırım hedeflerinin görüşülmesinin yanı sıra gündemde yer aldığı üzere Ereğli Belediye Başkanı Op. Dr. Hüseyin Uysal da DERGAZ Yönetim Kurulu üyeliğine alındı.

Toplantının sonunda ise DERGAZ Bölge Müdürü Mustafa Doğan, DERGAZ'ın Düzce ve Ereğli'deki yatırımlarının anlatan bir sunum gerçekleştirdi.

Kış ayları başlamadan vatandaşların doğalgaza geçmesi gerektiğini vurgulayan DERGAZ Yönetim Kurulu, yüzde 40 yakın hanenin doğalgaz kutuları kapılarının önünde olmasına rağmen doğalgaz kullanmadığını ifade etti.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise kış aylarında hava kirliliği ile karşı karşıya kalan Düzce'de, vatandaşlardan doğalgaz kullanmalarını istedi. - DÜZCE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Yatırımlar Konuşuldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement