Yeni Yerleşimlere Yeni Kanalizasyon Hattı - Son Dakika
Yerel

Yeni Yerleşimlere Yeni Kanalizasyon Hattı

Yeni Yerleşimlere Yeni Kanalizasyon Hattı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli’nin kanalizasyonu olmayan 3 mahallesine kanalizasyon hattı döşeyerek mahallelerin altyapı ihtiyacını giderdi.

12.08.2016 17:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Salihli'nin kanalizasyonu olmayan 3 mahallesine kanalizasyon hattı döşeyerek mahallelerin altyapı ihtiyacını giderdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, il genelinde yürüttüğü çalışmalarla mahallelerin altyapı yaralarını sarmaya devam ediyor. Salihli ilçesinin imara yeni açılan ve kanalizasyon hattı olmayan Kurtuluş, Zafer ve Gaffar Okan mahallelerinde hat döşemesi yaptı. Artan nüfus ve kentleşmeyle birlikte oluşan yeni yerleşimlerin altyapı ihtiyacını karşılayan MASKİ ekiplerinin çalışmasıyla, vatandaşlar uzun yıllar sağlıklı yapılar içerisinde yaşayacaklar.

"Sağlam altyapılarla daha sağlıklı yarınlara"

Manisa'nın her geçen gün büyümekte ve gelişmekte olan bir şehir olduğunu ifade eden MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Erdal Nohutçu, "Büyüyen ve gelişen Manisa'mızın altyapı konusunda artan ihtiyacına cevap verebilmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kentleşmenin beraberinde getirdiği konutlaşma da bu ihtiyacın giderek büyümesine sebep oluyor. Bizler de gerçekleştirdiğimiz çalışmalarla yeni yerleşim yeri olan bölgelerin uzun zaman altyapı konusunda sıkıntı yaşamaması için uğraşıyoruz. Bugün oluşturduğumuz sağlam altyapılarla, daha sağlıklı yarınlar inşa etmenin çabası içerisindeyiz" açıklamasında bulundu. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Yeni Yerleşimlere Yeni Kanalizasyon Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement