Yeni Yıl Aslanlar'a Aşk Vadediyor - Son Dakika
Magazin

Yeni Yıl Aslanlar'a Aşk Vadediyor

Yeni Yıl Aslanlar\'a Aşk Vadediyor

Aşkı arayan Aslanlar, 2014'te aradığı büyük aşkı bulacak.

26.12.2013 06:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İŞ

Yeni yılda hedeflerinize erişeceksiniz. Değişik alanlarda yaptığınız çalışmalar, düşünce sınırlarınızı genişletecek. 19 Şubat'a kadar; organizasyonlar ve işbirlikleri önem kazanacak. İş potansiyelinizin yükselmesi ile birlikte kabınıza sığamayacaksınız. Güçlü kişilerden alacağınız destekle, yaşadığınız iletişim sorunlarını çözeceksiniz. Ailenizle ilgili olayları önemsemeyebilirsiniz.

İNATÇI YÖNÜNÜZ ÖN PLANDA

Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız. Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz alanları belirlemelisiniz. 18 Haziran'dan sonra Merkür geri gidecek. Doğrularınızı savunurken, inatçı yönleriniz açığa çıkacak. İş hayatınızda daha hırslı ve tutkulu, sosyal ilişkilerinizde aktif olacaksınız. Organizasyon yeteneğiniz güçleniyor. İşinizde olumlu ve güçlü atılımlar meydana gelecek. Rekabetçi yapınız ortaya çıkacak.

AŞK

Yeni yılda aşk konusunda çok şanslı olacaksınız. Çok güzel ve ilginç fırsatlarla karşılaşacaksınız. İş yaptığınız kişilerin size olan ilgisi, hoşunuza gidecek. Bazılarınız eski aşklarıyla ilgili duygularını testten geçirecek. Ocak ayında, aşk hayatınız oldukça renklenecek. Diğer tüm işlerinizi askıya alacaksınız.

MOTİVE OLACAKSINIZ

Etkili konuşmalarınız nedeniyle karşı cinsin dikkatini çekeceksiniz. 6-17 Mart tarihleri arasında Venüs ve finans gezegeniniz Merkür, ortaklık ve aşk evinizde birlikte hareket ediyor. Düşüncelerinizde ısrarcı davranmanız ve çevre ilişkilerinizi olumlu bir şekilde kullanma yeteneğiniz; amaçladığınız yolda işinizi kolaylaştıracak. İlişkilerinizdeki yüksek potansiyel, size aktivite kazandıracak. Kişisel çabalarınız sizi motive etse bile, tam olarak beklentilerinizin yanıtını bulamayabilirsiniz.

SAĞLIK

Sağlık gezegeniniz Satürn, tansiyon ve dolaşım konusunda size uyarılarda bulunuyor. Baş ve boğaz bölgenizi korumalısınız. Şubat ayında özel zevklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Daha az yemek yemeli ve daha çok spor yapmalısınız.

AĞIR YÜK TAŞIMAYIN

Duygusal çelişkiler yaşadığınız zaman sinir sisteminiz zarar görüyor. Dengeli beslenerek, kısa yürüyüşler yaparak ve hobilerinize zaman ayırarak Ocak ayını sağlıklı bir şekilde geçirebilirsiniz. Kol ve bacaklarınız hassaslaşacak. Ağır yük taşımamalı ve bileklerinizi zorlamamalısınız. Dişlerinizi kontrol etmeli ve kalp ve dolaşım sisteminizle ilgili rahatsızlıklarınızı önemsemelisiniz. Tartışmalarda arkadaşlarınızı yargılamadan dinlemelisiniz. Zihinsel yorgunluk söz konusu. Mayıs'ta oldukça sağlıklı görünmenize karşın, hırslı yapınızın körüklenmesinden dolayı, strese bağlı gerginlikler ortaya çıkabilir. Bu gerginlikler yüzünden enerjiniz düşebilir, kendinizi yorgun hissedebilirsiniz. İçeriğini bilmediğiniz yiyecekleri tüketmekten uzak durun. Karaciğerinize önem verin. Özellikle Temmuz ayında sağlığınıza dikkat etmenizde fayda var. Ayak bileklerinizi zorlamamaya çalışın.

DENİZ AKYA

Yepyeni projeler gündemde. Uzun süre ses getirecek yeni atılımlar onu bekliyor. Cesur davranmakla çok şey kazanacak. Bahar ayları her yönden şanslı bir dönem olacak, birçok isteğini bu dönemde gerçekleştirecek. 21 Temmuz'dan sonra kişisel cazibesi daha da artacak.

SİBEL CAN

Bazı konularda kendisini kısıtlanmış hissedecek. Kilolarıyla yine başı dertte olacak. Sonbahar aylarında kazançlı bir döneme giriyor. Özel hayatında, kendi içine dönük sorunlar yaşayabilir. Birlikte çalıştığı kişilerle büyük projeler üretecek ve yaşama daha farklı bakacak.

Sabah : http://www.sabah.com.tr

Kaynak: Sabah.com.tr

Son Dakika Magazin Yeni Yıl Aslanlar'a Aşk Vadediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement