Yeni Yıl Mesajları - Son Dakika
Ekonomi

Yeni Yıl Mesajları

Yeni Yıl Mesajları

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2017’nin huzur ve bereket getirmesini diledi.

01.01.2017 00:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, 2017'nin huzur ve bereket getirmesini diledi. Ülkemizin ve içinde bulunduğu coğrafyanın zor günlerden geçtiğini belirten Hisarcıklıoğlu "2017'de huzur hakim olsun.Dünyanın her yerinde barış olsun. Bizler için canını feda eden aziz şehitlerimizin çocuklarına, daha yaşanabilir bir dünya kalsın. Bütün çabamız, gayretimiz bunun için. Ekonomide de, yapılacak reformlarla birlikte inşallah daha güzel günlere ulaşacağız. Biz iş dünyası olarak yarınlardan umutluyuz" dedi.

Hisarcıklıoğlu mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Geride bıraktığımız yılda, terörün canlarımıza kıydığı, kötü günler yaşadık. Ancak dik duruşumuzu, mücadele azmimizi ve gelecekle ilgili hedeflerimizi hiç değiştirmedik. Devletimiz hepsinin üstesinden gelecek güce sahiptir.

Umutlarımızı yaralamaya çalışanlara karşı da millet olarak, dünya görüşümüz ne olursa olsun bir ve beraber olduk, yan yana omuz omuza durduk.

Şundan eminiz ki; ülkemizin geleceğine; iyiye, doğruya, güzele dair hayallerimiz, ümitlerimiz her türlü karanlığı yok edecek kadar büyük ve güçlüdür.

2017'nin birbirimizi daha fazla anlayabildiğimiz, daha çok sevebildiğimiz, hoşgörüyle ve başarılarla dolu olmasını arzu ediyor,

Türk iş dünyası adına herkese sağlık, huzur ve mutluluklar getirmesini diliyorum."

Başkan Çetin'den yeni yıl mesajı

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayımlayarak, "Sevinci ve hüznü birlikte yaşadığımız 2016'yı geride bırakırken yeni yılın hepimize sağlık, huzur, mutluluk getirmesini temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin yayımladığı yeni yıl mesajında tüm insanlığın yeni yılını tebrik ederek 2017'nin umutların çoğaldığı, barış ve kardeşliğin dünyaya egemen olduğu, terör ve şiddetin son bulduğu bir yıl olmasını diledi.2016'da herkesi derinden üzen hadiselerde şehit olan güvenlik güçlerine ve terör eylemlerinde katledilen vatandaşlara bir kez daha Allah'tan rahmet dileyen Başkan Çetin, mesajında şunları kaydetti:

"2016 yılında birçok acı hadiseyi milletçe yaşadık. 15 Temmuz'da hain işgal girişimi ile karşı karşıya kaldık. Hamdolsun hep birlikte, aziz milletimizin arasına nifak sokmak isteyenler, bizi birbirimizden ayırmak isteyenlere, kan ve şiddetten beslenenlere karşı tek yürek olduk. Bu tür hain örgütler tarih boyunca hep kaybetmiştir. Bundan sonra da kaybedecektir. Bu güzel vatan toprağında herkesin kardeşçe, barış içinde yaşadığı, terörün son bulduğu, umutların çoğaldığı, iyilik ve merhametin dünyaya egemen olduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle başta kıymetli hemşerilerim olmak üzere tüm insanlığın yeni yılını tebrik ediyorum."

Palandöken, "2017 ülkemize ve esnafımıza hayırlar getirsin"

Geride bıraktığımız yılı değerlendirerek açıklama yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu Genel Başkanı Bendevi Palandöken; "Esnafımız ve milletimiz için olumlu ve olumsuz gelişmelerin yaşandığı zor bir yıl oldu. Olumsuz olayların üstesinden birlik ve beraberlik çerçevesinde gelinmeye çalışıldığı, olumlu gelişmelerin sevincinin yine beraber yaşandığı 2016 yılını bitirdik. Küçük esnafın gelişmesini desteklediğimiz, büyük işletmelerle rekabet güçlerini artırmayı hedeflediğimiz, ülkemizin ve milletimizin birlik beraberliği için çalıştığımız bir yılı geride bıraktık" dedi.

"Dünya için huzurlu bir yıl olsun"

Yeni yıl dileklerini ileten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, "Yeni yılın esnaf ve sanatkarlarımız için bol kazançlı, sağlıklı ve huzurlu bir yıl olmasını diliyorum.2017 yılının ülkemiz içinekonomik istikrarın ve huzur ortamının sağlanacağıbir yıl olacağına inanıyorum. Bu yeni yılda bütün dünyada barış ve merhamet duygularının ön plana çıkmasını, çağdaş ülkeler seviyesinde bir medeniyet anlayışının dünya genelinde yaygınlaşmasını temenni ediyorum. 2017 yılı esnafımıza, devletimize, milletimize ve bütün dünyaya hayırlı olsun" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Ekonomi Yeni Yıl Mesajları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement